16.5 C
Athens

Βόλος – Ατρόμητος 2-1: Ξέρανε τους Περιστεριώτες στην εκπνοή και βρίσκεται αγκαλιά με τα playoff (vid)

Το τρομερό γκολ του Γκάγκι στις καθυστερήσεις έβαλε τον Βόλο με το ενάμισι πόδι στην εξάδα των πλέι οφ

Με γκολ του Γκάγκι στο 92′ ο Βόλος επικράτησε με 2-1 του Ατρομήτου, ξέφυγε με 10 βαθμούς από τους 7ους Περιστεριώτες (που περιμένουν να μάθουν την τύχη του αγώνα με την ΑΕΚ) και βρίσκεται αγκαλιά με την είσοδο στα playoff.

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις ειδικότερα στο πρώτο μέρος, αλλά οι δύο ομάδες εκμεταλλεύτηκαν αμφότερες τις λίγες στιγμές που παρουσιάστηκαν στο δεύτερο 45λεπτο.

Οι γηπεδούχοι με τη νίκη τους αυτή είναι πλέον μια ανάσα από την είσοδο τους στα playoffs, καθώς επικράτησαν σε μια ομάδα που ήταν από τους βασικούς διώκτες της και αύξησαν ακόμη περισσότερο την απόσταση.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Στο πρώτο μέρος υπήρχαν μόλις δύο αξιοσημείωτες στιγμές, μία για την κάθε ομάδα. Στο 19′ ο Τσιρίνος έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Πιρές στο δεύτερο δοκάρι έπιασε το σουτ με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 32′ οι φιλοξενούμενοι παραλίγο να βρεθούν μπροστά στο σκορ με έναν περίεργο και τυχερό τρόπο, καθώς ο Άλχο λίγο έλειψε να πετύχει το αυτογκόλ της χρονιάς στην προσπάθεια του να γυρίσει την μπάλα στον Κλέιμαν.

Η ιστορία του ματς γράφτηκε στο δεύτερο μέρος παρά το γεγονός πως δεν υπήρχε ο τρελός ρυθμός και οι πολλές φάσεις. Οι Θεσσαλοί μπήκαν με διάθεση να κρατήσουν την μπάλα στα πόδια τους και αυτό τους οδήγησε σε γρήγορο τέρμα.

Ο Ατρόμητος μπορεί να είχε μπλοκάρει τον Βόλο και να μην τον άφηνε να μπει στην περιοχή του, αλλά ο Λούνα είχε την έμπνευση να σουτάρει αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή και να αιφνιδιάσει τον Γιαννιώτη για το 1-0 στο 56′.

Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την μπάλα στα πόδια τους, με τον Κόουλμαν όμως να ανακατεύει την τράπουλα και να δικαιώνεται.

Μία από τις αλλαγές του, ο Τζοβάρας, πήρε από κοντά το ριμπάουντ μετά από επέμβαση του Κλέιμαν σε κεφαλιά του Ντε Μποκ και ισοφάρισε στο 76′.

Μετά από μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Ρομπάιγ στο 87′ το παιχνίδι πήγαινε… ντουγρού προς την ισοπαλία, αλλά ο Γκάγκι είχε άλλη άποψη, σκοράροντας με ένα ωραίο βολέ μετά από συνεργασία με τον Τσιρίνος για το 2-1 στο 92′ δίνοντας μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

 

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλοχ, Εσκοβάλ, Σιέλης, Αρούνα, Γκάγκι, Λούνα (67΄Τσοκάνης), Πιρές (80΄Καρτάλης), Τσιρίνος, Ντέλετιτς (89΄Πίρινεν), Κούτσιας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Στρουγγής, Χατζησαΐας, Κεσχρίντα, Γκονζάλες, Φριντζόνσον (67΄Οικονομίδης), Κουέν (58΄Καμαρά), Ρομπάιγ, Ροτάριου (67΄Τζοβάρας), Τζαβίδας (67΄Κιάρτανσον).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς