18 C
Athens

Η ΠΑΕ Ατρόμητος προχωρά σε καταγγελία κατά του Μπέου: «Έστειλε τους φιλάθλους μας πίσω στο Περιστέρι»

Έντονη αντίδραση προκάλεσε στις τάξεις της ΠΑΕ Ατρόμητος η απόφαση του ΝΠΣ Βόλου να μη διαθέσει τελικώς εισιτήρια στους φιλοξενούμενους για το σημερινό (12/2, 16:00) παιχνίδι των δύο ομάδων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής.

Οι «Κυανόλευκοι» εξέδωσαν ανακοίνωση καυτηριάζοντας τη συμπεριφορά του αντίπαλου σωματείου και ειδικά του μεγαλομετόχου του, Αχιλλέα Μπέου.

«Σε μια εποχή, που η Super League στο σύνολο της και τα μέλη της, αποδέχονται ότι είναι αναγκαία η σύμπνοια και η συσπείρωση, ως στοιχεία απαραίτητα για μια νέα μέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Βόλος, Αχιλλέας Μπέος, έρχεται για να υπενθυμίσει ότι πρακτικές άλλων εποχών και τα μικρο-συμφέροντα είναι ακόμα εδώ», αναφέρεται -μεταξύ άλλων- στην ανακοίνωση.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος υπογραμμίζει το γεγονός ότι είχε ζητήσει επίσημα και είχε εξασφαλίσει ανοιχτή θύρα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για τις ανάγκες των φιλάθλων της, αλλά αιφνιδιαστικά -όπως ισχυρίζεται- και χωρίς εξήγηση σήμερα το πρωί, με προσωπική απόφαση του Αχιλλέα Μπέου, η ΠΑΕ Βόλος γνωστοποίησε ότι ανακαλεί την αρχική απόφασή της.

Ο σύλλογος του Περιστερίου διερωτάται πώς προέκυψε σήμερα το πρωί η αλλαγή στάσης από την ΠΑΕ Βόλος, «και συγκεκριμένα μετά το τέλος της καθιερωμένης πρωινής σύσκεψης και ενώ είχαν όλα συμφωνηθεί με την αστυνομία, τη στιγμή που ήδη φίλαθλοι της ομάδας μας βρίσκονταν στο δρόμο για το Πανθεσσαλικό Στάδιο και ως εκ τούτου, υποχρεώθηκαν να επιστρέψουν στο Περιστέρι».

Επίσης, ζητεί από τον Αχιλλέα Μπέο να εξηγήσει ποιο ήταν το πρόβλημα με τον Ατρόμητο, όταν στις αναμετρήσεις με όλους τους «μεγάλους» της Αθήνας και του Πειραιά η πόλη στην οποία είναι δήμαρχος δέχθηκε έως και 15.000 φιλοξενούμενους οπαδούς άλλων ομάδων, ενώ η ΠΑΕ Ατρόμητος καταλήγει λέγοντας ότι θα καταγγείλει το γεγονός στη διοργανώτρια Αρχή της Super League.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς