23.3 C
Athens

Η ελεύθερη πτώση της Σαουθάμπτον οδήγησε τον Τζόουνς στην πόρτα της εξόδου

Η Σαουθάμπτον απέλυσε σήμερα (12/2) με τον Νέιθαν Τζόουνς, αφού υπό τις οδηγίες του Ουαλού τεχνικού ο σύλλογος της νότιας ακτής νίκησε μόνο σε ένα παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ κατά τη διάρκεια της τρίμηνης θητείας του.

Ο Τζόουνς είναι ο δεύτερος προπονητής των «Αγίων» που χάνει τη δουλειά του αυτή τη σεζόν, αφότου ο πρώην τεχνικός της Λούτον είχε διοριστεί τον Νοέμβριο ως αντικαταστάτης του Ραλφ Χάσενχουτλ.

Ενώ η Σαουθάμπτον έφτασε στον πέμπτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας και στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ, ο σύλλογος δεν κατάφερε να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού στο πρωτάθλημα και παραμένει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στα τελευταία οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος, η μοναδική νίκη της Σαουθάμπτον ήρθε απέναντι σε μια ανάλογα ταλαιπωρημένη Έβερτον, τον περασμένο μήνα.

Το τελευταίο παιχνίδι του Τζόουνς ήταν η χθεσινή εντός έδρας ήττα (1-2) από τη Γουλβς, παρότι οι «Άγιοι» όχι μόνο προηγήθηκαν αλλά και από το 27ο λεπτό έπαιζαν με παίκτη περισσότερο μετά την αποβολή του Μάριο Λεμίνα των «Λύκων».

Ο σύλλογος ανακοίνωσε ότι ο Ρούμπεν Σέλες θα αναλάβει την προπόνηση και θα προετοιμάσει την ενδεκάδα για τον αγώνα του επόμενου Σαββάτου, με την Τσέλσι.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς