24 C
Athens

Ολυμπιακός: Οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Μίτσελ για το ματς με τον Παναιτωλικό

Οι Ερυθρόλευκοι αναζητούν ένα ιδανικό restart κόντρα στους Αγρινιώτες με στόχο τη συνέχεια του αήττητου σερί στο πρωτάθλημα - Πολλές αλλαγές ετοιμάζει ο Μίτσελ στο αρχικό σχήμα, με επιστροφές και εκπλήξεις

Ο Ολυμπιακός αναζητά το restart κόντρα στον Παναιτωλικό ώστε να αφήσει όσο πιο γρήγορα γίνεται πίσω του την βαριά ήττα από την ΑΕΚ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Ερυθρόλευκοι θα συνεχίσουν, μέχρι αποδείξεως του εναντίου, να πορεύονται με τον Μίτσελ στο τιμόνι τους, παρά την έντονη κριτική που ασκείται στον Ισπανό τεχνικό τις τελευταίες ημέρες, μπαίνοντας πλέον στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για το ματς με τον Παναιτωλικό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (13/2, 21:00).

Μίτσελ: Στόχος μας να γίνουμε ξανά πρωταθλητές, έχω μάθει να μην απαντάω στην κριτική

Στις τάξεις των Πειραιωτών επικρατεί αισιοδοξία ότι η ομάδα θα βρει ξανά τα πατήματά της και η ψυχραιμία είναι αυτή που θα φέρει άπαντες ξανά σε τροχιά πρωταθλητισμού.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μίτσελ αναμένεται να προχωρήσει σε πολλές και σημαντικές αλλαγές στο βασικό σχήμα απέναντι στους Αγρινιώτες, με τους δύο Σενεγαλέζους στόπερ (Μπα – Σισέ) να επιστρέφουν στα πλάνα του, με τον πρώτο (Μπα) να έχει και τις περισσότερες πιθανότητες για επιστροφή στο αρχικό σχήμα μετά από 3,5 μήνες, στο πλάι του Σωκράτη.

Από εκεί και πέρα, τη θέση του τιμωρημένου Ρέαμπτσιουκ στο αριστερό άκρο της άμυνας θα πάρει ο Ραμόν στο πρώτο 90λεπτο του με τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας, ενώ βασικός θα ξεκινήσει και ο Ροντινέι. Στα χαφ, δεν αποκλείεται να μείνει στον πάγκο για λόγους ξεκούρασης ο Χουάνγκ, ενώ η συμμετοχή του Χάμες Ροντρίγκες παραμένει αμφίβολη.

Ο Φορτούνης έχει τον πρώτο λόγο στο «10», με τον Μπακαμπού στην κορυφή. Μυστήριο αποτελούν οι δύο θέσεις στα εξτρέμ, με τον Μπιέλ να μην υπολογίζεται για την αυριανή αναμέτρηση.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς