14.3 C
Athens

Τα ξημερώματα της Δευτέρας ο τελικός των εκατομμυρίων στο Super Bowl, με σόου της Ριάνα στο ημίχρονο

Τα ξημερώματα (01:30) της Δευτέρας (13/2) στο «State Farm Stadium» του Γκλέντεϊλ της Αριζόνα είναι προγραμματισμένο το 57ο Super Bowl, ο μεγάλος τελικός του αμερικανικού ποδοσφαίρου (NFL), ανάμεσα στους Κάνσας Σίτι Τσιφς και τους Φιλαδέλφεια Ιγκλς.

Μία από αυτές τις ομάδες θα κερδίσει έναν τίτλο Super Bowl για δεύτερη φορά τις τελευταίες έξι σεζόν.

Οι Κάνσας Σίτι Τσιφς, στους οποίους αγωνίζεται και ο Έλληνας Γιώργος Καρλαύτης, φτάνουν στον τελικό για τρίτη φορά την τελευταία τετραετία, διεκδικώντας τον τρίτο τίτλο της ιστορίας τους, έπειτα από εκείνους του 1969 και του 2019.

Οι Φιλαδέλφεια Ιγκλς, που πανηγύρισαν το τρόπαιο το 2017, όταν επικράτησαν των Νιου Ίγκλαντ Πάτριοτς, θα αγωνιστούν στον τελικό για τέταρτη φορά.

Ριάνα στο ημίχρονο

Είναι γνωστό ότι ο αγώνας αποτελεί το μεγαλύτερο ψυχαγωγικό γεγονός στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έτσι είναι λογικό ένας άνευ προηγουμένου αριθμός διαφημίσεων με αστέρια πρώτης γραμμής θα παλέψει για να προσελκύσει την προσοχή κατά τη διάρκεια του Super Bowl. Και θα είναι η Ριάνα εκείνη που θα τραγουδήσει στο ημίχρονο.

Διασημότητες από τον κόσμο της μουσικής και του κινηματογράφου, συμπεριλαμβανομένων των θρύλων της ροκ Όζι Όσμπορν και Μπίλι Άϊντολ εμφανίζονται σε μια διαφήμιση, ενώ ο ράπερ Τζακ Χάρλοου, που είναι σε ένα σποτ για τα «Doritos».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς