18.7 C
Athens

Όσκαρ Γκαρθία: Η απώλεια της κόρης του, οι κρίσεις πανικού και η παραίτηση από την Γουότφορντ

Συγκλονίζει ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού με τα όσα αναφέρει για τον χαμό της κόρης του, που τον στιγμάτισε και τον οδήγησε στην παραίτηση από την τεχνική ηγεσία της Γουότφορντ

Ο Όσκαρ Γκαρθία μίλησε στις ψυχές όλων μας, με την ελπίδα κανείς να μην περάσει τα όσα έζησε ο ίδιος, με την απώλεια της κόρης του πριν λίγους μήνες λόγω προβλήματος υγείας.

Ο Ισπανός πρώην προπονητής του Ολυμπιακού σε μία κατάθεση ψυχής μίλησε πρώτη φορά για τον θάνατο της κόρης του που τον συγκλόνισε, καθώς και για τις κρίσεις πανικού που πάθαινε κατά την περίοδο της εργασίας του στην Γουότφορντ, που τον έκαναν να αποχωρήσει από την αγγλική ομάδα.

Μιλώντας στο Athletic για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του, είπε:

«Ήμουν στο σπίτι και μου τηλεφώνησε η οικογένειά μου. Μου εξήγησαν αυτό το προσωπικό θέμα και άρχισα να μην αισθάνομαι τόσο καλά. Ήταν το θέμα με την κόρη μου, αλλά δεν ξέραμε τι της συνέβαινε. Ήταν μετά από μερικές εβδομάδες που βρήκαν το πρόβλημα (διαγνώστηκε όγκος στον εγκέφαλο).

Τηλεφώνησα στον βοηθό μου, ο οποίος ήρθε στο σπίτι μου με την σύζυγό του, και είδαν ότι δεν ήμουν πολύ καλά και κάλεσαν ασθενοφόρο για να με πάει στο νοσοκομείο».

Ο Ισπανός αντιμετώπισε πρόβλημα με κρίσεις πανικού και άγχους, κάτι που τον οδήγησε στο να παραιτηθεί από την Γουότφορντ:

«Αποφάσισα να κάνω το καλύτερο για τον σύλλογο και να αποχωρήσω. Ήταν ένα μεγάλο πλήγμα, ήταν μια δύσκολη περίοδος και αφού επιβεβαιώσαμε τη σοβαρότητα του προβλήματος πέρασα μήνες όπου δεν ήξερα τι ήθελα να κάνω με τη ζωή μου. Εκείνη την περίοδο, η ζωή της οικογένειάς μου άλλαξε πολύ, αλλά όλα αυτά τα πράγματα με έκαναν πολύ δυνατό».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς