20.7 C
Athens

Μίχος: Δεν είναι το θέμα ο Μίτσελ στον Ολυμπιακό, οι παίκτες δεν ξέρουν ο ένας το μικρό του άλλου

Θέση για την τρέχουσα αγωνιστική -κι όχι μόνο- κατάσταση στον Ολυμπιακό πήρε ο παλαίμαχος άσος των Ερυθρολεύκων, Πέτρος Μίχος.

Σε δηλώσεις του στον Ρ/Σ «Metropolis» της Θεσσαλονίκης, ο Μίχος τόνισε πως ο Μίτσελ δεν αποτελεί τον πυρήνα του προβλήματος στον φετινό Ολυμπιακό, αλλά μόνο ένα μέρος αυτού, με την ατάκα του «οι παίκτες που ήρθαν δεν ξέρουν ο ένας το μικρό του άλλου», να ξεχωρίζει.

Αναλυτικά τα όσα είπε για τον Ολυμπιακό:

Αρχικά, για το ζήτημα απομάκρυνσης του Μίτσελ δήλωσε πως: «Δεν είναι το θέμα ο Μίτσελ. Το πρόβλημα είναι γενικότερο. Οι ποδοσφαιριστές που έχουν φτάσει φέτος στον Ολυμπιακό είναι γύρω στους 65 και οι προπονητές είναι 3. Θα πρέπει να γίνει μια πιο σοβαρή μελέτη. Ο προπονητής δεν είναι θαυματοποιός αλλά είναι ο πρώτος που δέχεται τα πυρά. Έχω διαφωνήσει με αρκετές επιλογές του Μίτσελ και διαφώνησα και με αυτές στο χθεσινό ματς. Πρέπει να ξέρει τι ποδοσφαιριστές έχει στα χέρια του. Στην ίδια θέση ήταν και ο Αλμέιδα στο χθεσινό παιχνίδι, όμως οι ποδοσφαιριστές του ξέρουν τι ζητάει. Ο Μίτσελ είναι ακόμη στο επίπεδο του…ψάχνομαι».

Για το αν αποκλειστικά φταίει ο Μίτσελ για την κακή εικόνα του Ολυμπιακού: «Είναι λογικό να μην έχει άμεση επιτυχία. Μπορεί ο ένας παίκτης να μην ξέρει το μικρό του άλλου, αφού αλλάζουν συνεχώς. Δεν μπορεί να δημιουργηθεί μια συμπαγής ομάδα με συνοχή. Πόσο μάλλον και ο προπονητής να καταφέρει να περάσει όλα αυτά που θέλει και μάλιστα μεσούσης της περιόδου».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι οι Ερυθρόλευκοι διεκδικούν ακόμη το πρωτάθλημα: «Αυτή είναι η δυναμική του Ολυμπιακού, πάντα αντιδρά. Αρκεί να είναι πιο σώφρονες οι επιλογές του προπονητή. Ανάλογη κρίση πέρασε και ο ΠΑΟΚ, όμως κράτησε τον ίδιο προπονητή και προσπαθεί να βελτιώσει την εικόνα του. Είναι θέμα νοοτροπίας και χρόνου. Και η φανέλα και η ιστορία έχει δείξει ότι δεν μπορείς να ξεγράψεις μια ομάδα, όπως τον Ολυμπιακό. Δεν πρέπει να τον διαγράφουν από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς