19 C
Athens

Μίλαν – Τορίνο 1-0: Ο Ζλάταν αποθεώθηκε, ο Ζιρού της έδωσε ανάσα στη μάχη της 4άδας (vid)

Με ένα γκολ του Ολιβιέ Ζιρού η Μίλαν λύγισε την αντίσταση της Τορίνο και επικράτησε με 1-0 ανεβαίνοντας – έστω και με παιχνίδι παραπάνω από τη Ρόμα – στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Μια δύσκολη νίκη στη μάχη της τετράδας που θα δώσει το εισιτήριο για το UEFA Champions League της επόμενης σεζόν πέτυχε η Μίλαν. Ο Ολιβιέ Ζιρού ήταν αυτός που έδωσε τη νίκη στους Ροσονέρι, στην επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην αποστολή μετά από περίπου εννέα μήνες.

Ο Σουηδός μπορεί να μην αγωνίστηκε, αλλά ήταν το πρόσωπο της ημέρας, καθώς επέστρεψε σε αποστολή και γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς της Μίλαν.

Αγωνιστικά η Μίλαν τα βρήκε σκούρα καθώς η ανεβασμένη Τορίνο την μπλόκαρε και λίγο έλειψε να πάρει προβάδισμα στο 37′ μετά από τραγικό λάθος του Κιάερ. Όμως ο Ταταρουσάνου ήταν φύλακας άγγελος για την ομάδα του και δεν επέτρεψε στην Τορίνο να πανηγυρίσει το 0-1.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε με χαμηλό ρυθμό και έδειχνε πως όποια ομάδα κατάφερε να βρει τέρμα θα είναι και αυτή που θα το κερδίσει.

Κι αυτό ακριβώς έγινε, με τον Ολιβιέ Ζιρού να πιάνει τρομερή κεφαλιά μετά από σέντρα του Τεό Ερναντέζ και να ανοίγει το σκορ.

 

Αυτό ήταν και το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης αφού μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και η Μίλαν έβαλε στο σακούλι της τρεις σημαντικούς βαθμούς στη μάχη που δίνει για να καταφέρει να βρεθεί στη σπουδαία διασυλλογική διοργάνωση και τη νέα σεζόν.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 22ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Παρασκευή 10/2

Μίλαν – Τορίνο 1-0 (62′ Ζιρού)

Σάββατο 11/2

Έμπολι – Σπέτσια (16:00)

Λέτσε – Ρόμα (19:00)

Λάτσιο – Αταλάντα (21:45)

Κυριακή 12/2

Ουντινέζε – Σασουόλο (13:30)

Μπολόνια – Μόντσα (16:00)

Γιουβέντους – Φιορεντίνα (19:00)

Νάπολι – Κρεμονέζε (21:45)

Δευτέρα 13/2

Βερόνα – Σαλερνιτάνα (19:30)

Σαμπντόρια – Ίντερ (21:45)

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς