26.1 C
Athens

ΑΕΚ: Πολύ κοντά στην επέκταση του συμβολαίου του ο Σιμάνσκι, σύμφωνα με τους Πολωνούς

Έτοιμος να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ είναι ο Νταμιάν Σιμάνσκι, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η πολωνική ιστοσελίδα meczyki.pl.

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ θα συνεχίσει να είναι όπως φαίνεται ο Νταμιάν Σιμάνσκι. Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με την Ένωση λήγει το καλοκαίρι του 2024, αλλά σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Πολωνία οι δύο πλευρές είναι έτοιμες να επεκτείνουν πρόωρα τη συνεργασία τους.

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας meczyki.pl αναφέρει πως στην ΑΕΚ είναι πλήρως ικανοποιημένοι με τις εμφανίσεις του ποδοσφαιριστή και για αυτό σπεύδουν να επεκτείνουν το συμβόλαιο του.

Μάλιστα οι Πολωνοί εμπλέκουν και τον Φερνάντο Σάντος στην ιστορία, καθώς αναφέρουν πως το γεγονός πως ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας γνωρίζει καλά την Ελλάδα και δη την ΑΕΚ, δίνουν κίνητρο στον ποδοσφαιριστή να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους Κιτρινόμαυρους.

Ο Σιμάνσκι ανήκει στην Ένωση από τον Ιανουάριο του 2020 και έχει καταγράψει με τη φανέλα της 104 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 8 γκολ και 5 ασίστ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς