18.3 C
Athens

Χάου: Σπουδαίο παιδί ο Ατσού, οι σκέψεις μας είναι σε εκείνον

Ο άλλοτε προπονητής του Ατσού στην Μπόρνμουθ και νυν της Νιούκαστλ, Έντι Χάου, δεν έκρυψε την ανησυχία του για τον Γκανέζο ποδοσφαιριστή που αγνοείται μετά τον φονικό σεισμό που έπληξε τις Τουρκία και Συρία.

Ο τεράστιος σεισμός που χτύπησε την Τουρκία και τη Συρία τα ξημερώματα της Δευτέρας έχει αφήσει πίσω του χιλιάδες νεκρούς, τραυματίες, αλλά και αγνοουμένους.

Ένας από τους αγνοουμένους είναι και ο Κριστιάν Ατσού, που παρά τα πρώτα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει διασωθεί και να βρίσκεται στο νοσοκομείο, παραμένει ακόμη αγνοούμενος.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, τη στιγμή του σεισμού βρισκόταν στον 9ο όροφο πολυκατοικίας η οποία κατέρρευσε.

Για τον ποδοσφαιριστή μίλησε ο προπονητής της Νιούκαστλ, Έντι Χάου, ο οποίος είχε τον Ατσού ποδοσφαιριστή στην Μπόρνμουθ και δεν έκρυψε την ανησυχία του και την αγωνία του για τον Γκανέζο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι πραγματικά ανησυχητικό. Απόλαυσα πραγματικά τη συνεργασία με τον Κριστιάν, είναι ένα σπουδαίο παιδί και ένας σπουδαίος παίκτης. Οι σκέψεις μας είναι σε εκείνον και στην οικογένειά του.

Ελπίζουμε σε κάποια καλά νέα, ελπίζουμε πως είναι καλά. Ανησυχούμε πραγματικά για εκείνον και την κατάσταση της υγείας του.

Είναι δύσκολο γιατί βγαίνουν αντικρουόμενες πληροφορίες αναφορικά με το πώς είναι, οπότε είναι πολύ δύσκολο. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς νιώθει η οικογένειά του.

Από τα βάθη της καρδιάς μου, του ευχόμαστε να είναι καλά και η περιπέτειά του να έχει θετική κατάληξη».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς