22.6 C
Athens

Καμπάτσο: Προτεραιότητα μου ήταν να πάω στη Ρεάλ, δεν με ενοχλεί πια που δεν παίζω στη EuroLeague

Δηλώσεις με νόημα έκανε ο Φακούντο Καμπάτσο, αποκαλύπτοντας πως προτεραιότητα του ήταν να αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης. Παράλληλα τόνισε πως δεν τον ενοχλεί πια το ban και πως δεν μπορεί να αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα, αφού δεν είναι στο χέρι του να το αλλάξει.

Ο Φακούντο Καμπάτσο είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα τους τελευταίους μήνες, αλλά όχι για αγωνιστικούς λόγους. Η περίπτωση του Αργεντινού έχει γίνει σήριαλ, καθώς παρά το γεγονός πως ανήκει πια στον Ερυθρό Αστέρα, δεν μπορεί να αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα εξαιτίας του ban που έχει δεχθεί ο σύλλογος της Σερβίας.

Για αυτό, αλλά και για τις διαπραγματεύσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης που δεν καρποφόρησαν μίλησε σε δηλώσεις που έκανε ο ίδιος, αποκαλύπτοντας πως προτεραιότητα του ήταν να αγωνιστεί στη Βασίλισσα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το ban: «Το γεγονός ότι δεν παίζω στην Ευρωλίγκα δεν με ενοχλεί πια. Δεν το ελέγχω και δεν είναι στο χέρι μου, οπότε εξοικονομώ δυνάμεις για προπόνηση και προετοιμάζομαι όσο το δυνατόν καλύτερα για την ημέρα που θα παίξω. Ανυπομονώ για τις 2 Μαρτίου».

Για τη Ρεάλ: «Η προτεραιότητά μου ήταν να έρθω στη Ρεάλ Μαδρίτης. Διαπραγματευτήκαμε και δεν τα καταφέραμε, αλλά δεν σημαίνει τίποτα.ωΤους είμαι ευγνώμων που μου έδωσαν ήδη την ευκαιρία να παίξω στην EuroLeague και μου επέτρεψαν να μετακομίσω στο ΝΒΑ. Με βοήθησαν πολύ, ήταν εκεί για μένα, αλλά απλά δεν καταλήξαμε σε συμφωνία»

Για τον Ερυθρό Αστέρα: «Το γεγονός ότι έπαιζε στον Ερυθρό ο Βιλντόζα είναι ένας από τους λόγους που ήρθα. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια ομάδα με πολλή ιστορία και με τρελούς οπαδούς που μου αρέσει να παίζω μπροστά τους. Ο σερβικός λαός μοιάζει με αυτόν της Αργεντινής όσον αφορά το πάθος, κάτι που είναι ένας από τους λόγους για να έρθει κανείς στη Σερβία, λόγω του πάθους που έχει για το μπάσκετ»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς