23.3 C
Athens

Επίθεση της Super League 2 στον Μαρινάκη: «Συκοφαντικές και απαξιωτικές οι απόψεις του»

Βγαίνει κι από πάνω η διοίκηση της Super League 2 με επίθεση κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη - Το χειρότερο πρωτάθλημα στον πλανήτη διατηρεί το λουκέτο του μέχρι να βρεθεί άκρη στα λεφτά από το στοίχημα, ζητώντας νέα συνάντηση με το προεδρείο της SL1

Η Super League 2 είναι το μοναδικό πρωτάθλημα στον πλανήτη που και ξεκίνησε με καθυστέρηση και διακόπηκε μεσούσης της σεζόν.

Τα απανωτά και εγκληματικά διαιτητική λάθη, οι ομάδες με 10 δηλωμένους παίκτες, τα οικονομικά προβλήματα κι άλλα πόσα προβλήματα έχουν μετατρέψει το πρωτάθλημα σε «φαρσοκωμωδία», αλλά οι άνθρωποι της Λίγκας θέλουν να βγουν και από πάνω, με αφορμή τα λεφτά από το στοίχημα, λόγος για τον οποίο έβαλαν νέο «λουκέτο» στη δράση.

«Ο κ. Μαρινάκης δεν πρόκειται να καθίσει στο τραπέζι με όποιον έχει καταντήσει τη SL2 συνδικάτο του εγκλήματος»

Ο πρόεδρος της Super League 1, Βαγγέλης Μαρινάκης, με επίσημη θέση του υποστήριξε πως «δεν πρόκειται να καθίσει στο τραπέζι με Λεουτσάκους, Πρίτσες, Νταβέληδες ή το Γιαννάκη και όποιον άλλο έχει καταντήσει τη δεύτερη κατηγορία συνδικάτο του εγκλήματος. Μέχρι να καθαρίσει το τοπίο δεν έχουμε τίποτα να πούμε με κανέναν», κλείνοντας έτσι τον δίαυλο επικοινωνίας των δύο πλευρών.

Μία μέρα μετά, η διοίκηση της Super League 2 τού απάντησε κάνοντας λόγο για «συκοφαντικές και απαξιωτικές απόψεις»…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τα μέλη της SL2 ομόφωνα και εξόχως θεσμικά αποφασίζουν για τα νόμιμα δικαιώματα και τις διεκδικήσεις τους. Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο επιβάλλεται να λειτουργεί με κανόνες και σεβασμό στους θεσμούς, είτε αυτοί είναι αρεστοί είτε όχι.

Για αυτό και εμείς, στο πλαίσιο του διαλόγου που επιθυμούμε με όλους τους εμπλεκόμενους θεσμικούς φορείς, θα ζητήσουμε συνάντηση και με το προεδρείο της SL1, χωρίς μεμονωμένες συναντήσεις με ποδοσφαιρικούς παράγοντες.

Αναμένουμε στη πρόσκληση που θα αποστείλουμε αρμοδίως, να αποδειχθεί εάν οι συκοφαντικές και απαξιωτικές απόψεις του προέδρου της SL1 εκφράζουν ή όχι το σύνολο των μελών της».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς