20.6 C
Athens

Μήνυμα ανασύνταξης από Τερζή στους παίκτες του Άρη: «Να γυρίσουμε τον διακόπτη από την Κυριακή»

Ο Άρης είναι αναγκασμένος να ζήσει ξανά μία νέα εποχή στον πάγκο του, με τον Τόλη Τερζή να αναλαμβάνει ξανά -για δεύτερη σερί χρονιά- το δύσκολο έργο της ανασύνταξης της ομάδας, μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Λίγες ημέρες μετά το «διαζύγιο» με τον Άλαν Πάρντιου, οι Κίτρινοι καλούνται να δώσουν ένα πολύ σημαντικό ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής στη Super League, με τον Έλληνα υπηρεσιακό τους τεχνικό να θεωρεί και να το μεταφέρει στους παίκτες του, ότι το ματς της Κυριακής αποτελεί την τέλεια αφορμή για να γυρίσει ο διακόπτης.

Αναλυτικά τα όσα τους ανέφερε στην προπόνηση:

«Να αφήσουμε πίσω μας ό,τι έγινε και να κοιτάξουμε μπροστά. Σας ξέρω καλά και με ξέρετε, σας έχω εμπιστοσύνη και από εμάς εξαρτάται να αλλάξουμε την κατάσταση. Να δώσουμε τα πάντα από εδώ και πέρα μέχρι το τέλος για να φέρουμε την ομάδα εκεί που πρέπει.

Να μην αδικήσουμε ξανά τους εαυτούς μας και να πάρουμε στο τέλος αυτό που δικαιούμαστε και μας αξίζει. Το ντέρμπι της Κυριακής είναι η καλύτερη ευκαιρία για να γυρίσουμε το διακόπτη. Να τα δώσουμε όλα».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς