20.2 C
Athens

Ε. Ρίζου (δικηγόρος ΑΕΚ): Η μη υπαίτιος ομάδα πρέπει να πάρει το παιχνίδι με 3-0, οτιδήποτε άλλο είναι να είχαμε να λέγαμε

Η μεγαλύτερη επιβεβαίωση στους ισχυρισμούς του Ατρομήτου πως η ΑΕΚ δεν είχε ποτέ πρόθεση να παίξει στο Περιστέρι και απλώς να πάρει τους 3 βαθμούς στα χαρτιά, ήρθε σήμερα από τα χείλη της δικηγόρου της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ

Με κυνικό τρόπο η ΠΑΕ ΑΕΚ ομολόγησε πως θέλει να πάρει στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας στην εκδίκαση της υπόθεσης ενώπιον του πρωτοβάθμιου μονομελούς πειθαρχικού οργάνου της Super League!

Μετά την πρώτη τοποθέτηση του Αλέξη Αλεξίου, η εκ των δικηγόρων της ΑΕΚ στην υπόθεση, Ελευθερία Ρίζου, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το γήπεδο ήταν αντικανονικό, ο αγώνας ματαιώθηκε και η μη υπαίτιος ομάδα κερδίζει το παιχνίδι με 3-0. Οι κανονισμοί είναι σαφείς. Οτιδήποτε άλλο είναι να είχαμε να λέγαμε. Δεν υπάρχει άλλη διάταξη και άλλος νόμος».

Εν ολίγοις η ΑΕΚ δεν είχε πρόθεση να παίξει αλλά να πάρει τους τρεις βαθμούς στα χαρτιά όπως ακριβώς ισχυρίζεται ο Ατρόμητος.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς