12 C
Athens

Παπαϊωάννου: Λαμία και ΠΑΟΚ συναινούν στη μη διεξαγωγή του ματς λόγω καιρού

Ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας μίλησε για συμφωνία με τον ΠΑΟΚ προκειμένου να μη γίνει ο αποψινός ημιτελικός, ενώ προέβλεψε ότι το ματς δεν θα μπορεί να διεξαχθεί ούτε την Παρασκευή...

Οι εικόνες που έρχονται από το γήπεδο της Λαμίας παραπέμπουν σε… Αλάσκα. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, υπό αυτές τις συνθήκες η διεξαγωγή του Λαμία – ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται στον αέρα.

Στα λευκά το γήπεδο της Λαμίας λίγες ώρες πριν τον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ (pics)

Αν και η απόφαση της διεξαγωγής ενός αγώνα λαμβάνεται (συνήθως) από τον διαιτητή, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Λαμία, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, αποκάλυψε πως η ομάδα του βρίσκεται σε συνεννόηση με τον ΠΑΟΚ και αμφότερες δεν επιθυμούν να γίνει το ματς. Μάλιστα, ο κύριος Παπαϊωάννου θεωρεί ότι ούτε αύριο θα μπορεί να διεξαχθεί το παιχνίδι, κάνοντας λόγο για ύπαρξη παγετού.

Επαναλαμβάνουμε ωστόσο, πως μόνο ο διαιτητής και η διοργανώτρια αρχή μπορούν να αποφασίσουν για την τύχη μιας αναμέτρησης, αν και σε κάποιες περιπτώσεις, ομάδα και ΕΠΟ είναι «ένα», ενωμένες σα γροθιά…

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου στον ρ/σ Metropolis:

«Υπάρχει χιονόπτωση και συνεννόηση των δύο πλευρών για την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών, ωστόσο το πιθανότερο σενάριο είναι να μην διεξαχθεί η αναμέτρηση γιατί προέχει η ασφάλεια των ποδοσφαιριστών, γιατί οι προγνώσεις του καιρού λένε ότι θα επιδεινωθεί η κατάσταση του καιρού. Αύριο θα είναι πολύ πιο επικίνδυνο το να διεξαχθεί η αναμέτρηση γιατί θα έχει παγετό. Η οριστική απόφαση αναμένεται να παρθεί τις επόμενες ώρες, ωστόσο δεν είμαστε αυτοί που θα αποφασίσουμε».

Εν συνεχεία πρόσθεσε: «ΠΑΟΚ, Λαμία και ΕΠΟ είναι αυτοί που θα αποφασίσουν, οι δύο ομάδες δεν επιθυμούν να γίνει ο αγώνας με αυτές τις συνθήκες, ωστόσο η ΕΠΟ δεν έχει πάρει επίσημη θέση με τον καιρό να χειροτερεύει όσο περνούν οι ώρες».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς