23.2 C
Athens

Βίντεο του Λεμαρί από τη θητεία του στον Πανηλειακό: «Θα σε κρεμάσω ανάποδα»

Συνέχεια έδωσε ο Αντουάν Λεμαρί στις σοκαριστικές καταγγελίες του από όσα βίωσε στη σύντομη παρουσία του στο… θαυμαστό ελληνικό ποδόσφαιρο και τη θητεία του στον Πανηλειακό.

Ο νεαρός Γάλλος είχε πρόσφατα μιλήσει αναλυτικά για την επίθεση που δέχθηκε από τον πρόεδρο του συλλόγου, συνοδεία μπράβου και τώρα επανήλθε με ηχητικό ντοκουμέντο.

Σε αυτό, ακούγεται ο πρόεδρος να απειλεί ότι θα τον χτυπήσει και θα τον κρεμάσει ανάποδα, προσπαθώντας να πάρει με τη βία τα κλειδιά από τον Λεμαρί, ο οποίος ζητά να μην τον χτυπήσουν. «Τώρα θα τον κρεμάσω ανάποδα, έτσι πες του. Είπε θέλει να φύγει; Τα κλειδιά. Όχι στοπ, ξύλο. Κλειδιά τώρα, κάτσε κάτω! Σου μιλάω! Θα τον βαρέσω πες του».

Ο παίκτης αναγκάστηκε να δώσει τα κλειδιά του διαμερίσματος και έφυγε άρον άρον μόλις μάζεψε τα πράγματά του, χωρίς πάντως να πάρει το έγγραφο που ζητούσε, για να μπορέσει να παίξει σε άλλη ομάδα.

Ακούστε τις απειλές στο 9.30:

Μετά τις πρώτες καταγγελίες του παίκτη, ο Πανηλειακός διέψευσε με ανακοίνωσή του όσα του καταλογίζει ο Λεμαρί, τονίζοντας μάλιστα πως θα προχωρήσει σε καταγγελία εναντίον του στην αρμόδια επιτροπή της FIFA, στην Παγκόσμια Ένωση Ποδοσφαιριστών, καθώς σε υποβολή μήνυσης για ψευδή και συκοφαντική δυσφήμιση.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς