16.5 C
Athens

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αφιέρωσε τη νίκη του Ολυμπιακού στα θύματα της Θύρας 7

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αφιέρωσε τη νίκη της ομάδας του στα θύματα της Θύρας 7 και υποστήριξε πως περιμένει την επιστροφή των Σλούκα και Πίτερς ενόψει Κυπέλλου

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και ο οργανισμός του Ολυμπιακού δεν ξέχασαν τη θλιβερή επέτειο της Θύρας 7 και αμέσως μετά τη νίκη στο Βερολίνο, ο προπονητής των Ερυθρολεύκων αφιέρωσε το αποτέλεσμα στη μνήμη των θυμάτων της 8ης Φεβρουαρίου 1981.

«Eυχαριστώ τους οπαδούς μας που ήρθαν και μας υποστήριξαν, από την Ελλάδα και από τη Γερμανία. Ήταν σημαντικό να τους έχουμε μαζί μας. Όπου κι αν παίζουμε είναι μαζί μας. Σήμερα είναι μία τραγική επέτειος για τον Ολυμπιακό, καθώς πριν από 42 χρόνια χάθηκαν 21 άνθρωποι. Μας λείπουν. Αφιερώνουμε το αποτέλεσμα στη μνήμη τους. Είχαμε τον έλεγχο μέσα από τη συμπαγή μας άμυνα για τρεις περιόδους. Ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο βάλαμε 28 πόντους και δεχθήκαμε 10. Θέλω να συγχαρώ τους αθλητές μου, ήταν σοβαροί. Δεν υποτιμώ αυτό το αποτέλεσμα, πάντα περνάμε δύσκολα, πέρυσι χάσαμε εύκολα από την Άλμπα. Χρειαζόμαστε τον Κώστα να επιστρέψει, είναι φανταστικός παίκτης. Κι ο Άλεκ Πίτερς είναι εκτός. Τους περιμένουμε σύντομα πίσω γιατί έχουμε το Κύπελλο Ελλάδας την επόμενη εβδομάδα με τρία παιχνίδια στη σειρά, οπότε τους χρειαζόμαστε όλους για να είμαστε έτοιμοι», υποστήριξε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς