19.4 C
Athens

Ολυμπιακός: Ο Χάμες το παλεύει και ο Χουάνγκ νιώθει καλύτερα ενόψει ΑΕΚ

Τα νεότερα για την αγωνιστική κατάσταση των Χάμες Ροντρίγκες και Ίνμπομ Χουάνγκ στον Ολυμπιακό, δύο ημέρες πριν τον κρίσιμο πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου στην OPAP Arena

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του ενόψει του μεγάλου αγώνα με την ΑΕΚ στα πλαίσια της πρώτης φάσης των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας (9/2, 20:30), με τον Μίτσελ να αγωνιά για την κατάσταση των Χάμες Ροντρίγκες και Ίνμπομ Χουάνγκ, που αποχώρησαν με ενοχλήσεις από την Τούμπα.

Από τη μία ο Κολομβιανός άσος έχει θέμα στον δικέφαλο και το παλεύει για να βρίσκεται στη διάθεση των Ερυθρολεύκων για την OPAP Arena. Τα πάντα αναφορικά με τη συμμετοχή του ή μη στην αποστολή θα κριθούν στην τελευταία προπόνηση της Τετάρτης (8/2), πριν ανακοινωθεί και η αποστολή για το ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σε ό,τι αφορά στον Χουάνγκ, ο Νοτιοκορεάτης μέσος νιώθει καλύτερο από το σφίξιμο που είχε στην γάμπα και αναμένεται να βγάλει ολόκληρη την προπόνηση της Τετάρτης, δίνοντας μία σημαντική ανάσα στον Μίτσελ που καταστρώνει -αναγκαστικά- τα πλάνα του με αλλαγές σε πρόσωπα, κυρίως στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς