23.4 C
Athens

Υπό έρευνα η Παρί Σεν Ζερμέν μετά από καταγγελία για φερόμενη αδήλωτη εργασία

Η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται υπό έρευνα από Γάλλους εισαγγελείς για φερόμενη αδήλωτη εργασία, όπως ανακοίνωσε σήμερα (7/2) η εισαγγελία του Παρισιού.

«Μετά από μια καταγγελία που ελήφθη στις 13 Δεκεμβρίου 2022, ξεκίνησε έρευνα στις 16 Ιανουαρίου 2023 για λόγους αδήλωτης εργασίας», ανέφερε το γραφείο της εισαγγελίας στο Reuters.

Η καταγγελία έγινε από τον Τυνήσιο Χιτσάμ Μπουαζίλα, ο οποίος ισχυρίζεται ότι εργαζόταν ως σύμβουλος του προέδρου του συλλόγου Νασέρ Αλ Κελαϊφί, όπως δήλωσε στο Reuters ο δικηγόρος του, Μπερτράν Ρεπόλ.

«Δεν εργάστηκε ποτέ στην Παρί Σεν Ζερμέν», ανέφερε ο σύλλογος της Ligue 1, σύμφωνα με τη γαλλική αθλητική εφημερίδα L’Equipe, σημειώνοντας ότι η γαλλική ομάδα δεν θέλησε να σχολιάσει γεγονότα που σχετίζονται με «άτομα που έχουν συνηθίσει να προβαίνουν σε χειραγώγηση μέσων ενημέρωσης κάνοντας παραπληροφόρηση».

Σύμφωνα με την Equipe, ο 47χρονος διεκδικεί τώρα μισθούς για διάφορες συμβουλευτικές δραστηριότητες μεταξύ 2015 και 2018, που πραγματοποιήθηκαν προς όφελος του συλλόγου και του Αλ Κελαϊφί.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς