19.9 C
Athens

Σίνγκλετον: Προσπαθούμε να παίζουμε σαν τον Ολυμπιακό, προπονητής που θέλεις να έχεις ο Μπαρτζώκας

Ο φετινός Ολυμπιακός έχει κερδίσει την εκτίμηση των πάντων στην μπασκετική Ευρώπη, πραγματοποιεί εμφανίσεις… NBA και βρίσκεται δίκαια στην κορυφή της κατάταξης στην Euroleague, με τις ομάδες από κάτω του να κάνουν τα πάντα για να του… μοιάσουν.

Αυτό παραδέχθηκε και ο Κρις Σίνγκλετον λίγες ημέρες μετά την ήττα της Εφές στο ΣΕΦ με 76-70, αποθεώνοντας το στυλ παιχνιδιού αλλά και τη νοοτροπία των Ερυθρολεύκων, ενώ έκανε και ειδική αναφορά στον κόουτς Μπαρτζώκα, τον οποίο εκτιμά όσο λίγους έχοντας συνεργαστεί μαζί του στη Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού στο «BasketNews:

Για την ήττα από τον Ολυμπιακό: «Έτσι είναι ζωή, ήταν απλά ένα παιχνίδι και ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα, με εξαιρετικό προπονητή. Ο Βεζένκοφ πέτυχε μερικά μεγάλα σουτ. Δεν εμφανιστήκαμε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι.

Όταν έχεις χάσει, όπως ο Ολυμπιακός από εμάς πέρυσι, προφανώς εξακολουθείς να “διψάς”. Όλοι γνωρίζουν τον ρόλο τους, όλοι προσπαθούν να κάνουν τα μικρά πράγματα, να μπουν στο rotation και να βοηθήσουν την ομάδα. Αυτό είναι που προσπαθούμε να κάνουμε κι εμείς, αλλά είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα. Εύχομαι κάθε επιτυχία στον Ολυμπιακό».

Για τον Μπαρτζώκα: «Πάντα έλεγα ότι είναι ένας προπονητής που θέλουν οι παίκτες. Είναι ένας από τους πιο προσιτούς προπονητές για όλους τους παίκτες. Ξέρει πότε χρειάζεσαι άδεια και ξέρει πότε πρέπει να μαζευτείς. Είναι ταυτόχρονα και αυστηρός, έχει πολλές απαιτήσεις.

Θέλει να γίνεται το δικό του, και θα σε ενημερώσει όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά ή εάν παίζεις άσχημα. Είναι πολύ εκφραστικός και θα τον καταλάβεις, δεν κρύβει τα συναισθήματά του. Είναι πολύ γνήσιος. Δεν μπορείς να το πεις αυτό για άλλους ανθρώπους».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς