20.2 C
Athens

Παναθηναϊκός: Επιστροφή στις προπονήσεις εν μέσω χιονόπτωσης, ξανά εκτός ο Μάγκνουσον

Στις προπονήσεις επέστρεψε ο Παναθηναϊκός ξεκινώντας έτσι την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Άρη. Ξανά ατομικό ο Χόρντουρ Μάγκνουσον, που δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς.

Οι Πράσινοι επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά την υποχρεωτική μη πραγματοποίηση της χθεσινής (6/2) εξαιτίας των καιρικών φαινομένων.

Αν και το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε υπό συνεχή χιονόπτωση, τα πράγματα ήταν σαφώς καλύτερα τη σημερινή ημέρα και επέτρεψαν στους ποδοσφαιριστές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη.

Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν βασικοί απέναντι στη Λαμία έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προπόνηση, συνέχισαν με ασκήσεις 5-2 κι ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα, καθώς δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει την τενοντίτιδα που τον ταλαιπωρεί εδώ και δέκα ημέρες στο αριστερό του πόδι.

Έτσι, ο Ισλανδός αμυντικός που είχε ξεπεράσει τη θλάση πρώτου βαθμού στη γάμπα πριν αντιμετωπίσει νέο πρόβλημα, θα μείνει πιθανότατα εκτός και για το παιχνίδι απέναντι στον Άρη.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς