16.4 C
Athens

Λάζαρος: Εύχομαι το Βικελίδης να είναι ο τελευταίος σταθμός της καριέρας μου

Στον Άρη ανήκει και επίσημα ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, με τη συμφωνία των δύο πλευρών να γίνεται επίσημη το μεσημέρι της Τρίτης (7/2).

Οι Κίτρινοι ανακοίνωσαν τον 36χρονο μεσοεπιθετικό με συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν και τίθεται άμεσα στη διάθεση του Τόλη Τερζή για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Άρη, της έκτης ελληνικής ομάδας που εκπροσωπεί, ο Λάζαρος στάθηκε στο σημειολογικό γεγονός ότι θα αγωνιστεί στο πρώτο γήπεδο που πήγε μικρός ως θεατής, επισημαίνοντας ότι εύχεται να μείνει σε αυτό για αρκετό διάστημα, μέχρι να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο κανάλι της ΠΑΕ Άρης:

Για την έλευσή του στον ΑΡΗ: «Ο 6ος σταθμός στην πόλη που γεννήθηκα. Στο πρώτο γήπεδο που πήγα ως θεατής. Μακάρι να είναι και το τελευταίο μου ως ποδοσφαιριστής. Αν και εύχομαι αυτή τη συνεργασία να κρατήσει αρκετά”.

Ο μπαμπάς μου είναι Αρειανός. Ζούσε για αυτή την ομάδα, του άρεσε πολύ. Να τον τιμήσω και αυτόν…».

Για την όρεξη που δείχνει ερχόμενος στον ΑΡΗ: «Όταν είσαι σε μία μεγάλη ομάδα, το κίνητρο είναι καθημερινό. Από την προπόνηση μέχρι τη συμπεριφορά σου έξω από το γήπεδο. Το άθλημα, μας δίνει πολλά. Οπότε πρέπει να το ακολουθούμε πιστά και να είμαστε το παράδειγμα. Πόσο μάλλον όταν είσαι σε μία μεγάλη ομάδα».

Για το τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος από αυτόν: «Έχουν δει πολλά στο παρελθόν. Έχω τα στοιχεία μου και προσπαθώ να τα κρατήσω σε υψηλό επίπεδο. Δεν χρειάζεται να δίνουμε υποσχέσεις. Προσπαθώ πάντα να τιμώ το ψωμί μου. Από εκεί και πέρα, θα τα δούμε όλα στο γήπεδο».

Για τα ηγετικά στοιχεία που περιμένουν πολλοί να βγάλει στην ομάδα: «Για αυτό ήρθα… Αν θα έπρεπε να στείλω ένα μήνυμα, είναι αυτό. Το πιστεύω και το λέω με το χέρι στην καρδιά».

Για τη διαθεσιμότητά του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ: «Θα πάω τώρα στην προπόνηση και θα δούμε όλα εκεί».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς