18 C
Athens

Γουόκαπ: Δεν είμαστε one man show αλλά μια… Λερναία Ύδρα

Ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού στο Βερολίνο απέναντι στην Άλμπα, ο Τόμας Γουόκαπ υποστήριξε πως οι διαφορές των ομάδων στην Ευρωλίγκα είναι πολύ μικρές ενώ στάθηκε στον τρόπο που δουλεύουν στο παρκέ οι Ερυθρόλευκοι.

Συγκεκριμένα, υποστήριξε πως παρά τις όποιες απουσίες, ο Ολυμπιακός έχει ένα σύνολο που θυμίζει… Λερναία Ύδρα και δεν είναι μια ομάδα με φιλοσοφία one man show.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

«Αυτό είναι το επίπεδο της EuroLeague, που μια τόσο καλή ομάδα όπως η Άλμπα είναι τελευταία στο βαθμολογικό πίνακα. Θα μπορούσαν να κερδίσουν κάποια ματς που κρίθηκαν στον πόντο. Οι διαφορές των ομάδων σε αυτή τη διοργάνωση είναι πολύ μικρές».

Για το ότι ο Ολυμπιακός είναι μια… Λερναία Ύδρα: «Έχουμε μεγάλο ρόστερ, αλλά δείχνει και τη φιλοσοφία του προπονητή μας, ο οποίος δεν έχει χτίσει την ομάδα πάνω σε έναν παίκτη. Με τον Σλούκα εκτός, έχουμε απώλεια στον τρόπο δημιουργίας μας, αλλά η φιλοσοφία μας είναι πως δεν είμαστε… one man show! Ακόμη και όταν έχουμε απουσίες, κάποιος από εμάς βγαίνει μπροστά και είμαστε όπως είπατε και εσείς μια… Λερναία Ύδρα!».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς