21.2 C
Athens

Μπαρτζώκας: Δεν πάμε τρένο, οι παίκτες που έχουμε παίζουν για την ομάδα

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει με σοβαρότητα την αναμέτρηση με την Άλμπα και δήλωσε τυχερός που έχει ένα γκρουπ παικτών που παρά τις απουσίες, διατηρεί ένα εξαιρετικό κλίμα και παίζει ο ένας για τον άλλο

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο Βερολίνο για την αναμέτρηση της Τετάρτης (8/2, 21:00) απέναντι στην Άλμπα χωρίς τους τραυματίες Σλούκα, Πίτερς και Πάπας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εφιστά την προσοχή των παικτών του στον ρυθμό της Άλμπα και τόνισε στη NOVA πως η νοοτροπία του Ολυμπιακού θα είναι ίδια παρότι παίζει κόντρα στην ουραγό της βαθμολογίας και παρά τις απουσίες που έχει για τρίτο σερί παιχνίδι στην Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δε λέει κάτι η βαθμολογία. Είναι αφελές να κοιτάς τη βαθμολογία και να επαναπαύεσαι. Πάμε με την ίδια νοοτροπία που μας έχει φέρει την πρώτη θέση. Πρέπει να είμαστε σοβαροί. Συνεχίζουμε να έχουμε τις απουσίες των Σλούκα και Πίτερς. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε».

Για την πίστη στο πλάνο: «Είμαστε τυχεροί που έχουμε αυτό το γκρουπ παικτών. Παίζουν για την ομάδα και το κλαμπ τους συγκέντρωσε εδώ και τους βοήθησε να έχουν αυτή τη φιλοσοφία. Ανεξάρτητα από το αν έχουμε απουσίες ή μικρότερο μπάτζετ. Κάθε φορά θέλουμε να δίνουμε μια μάχη. Είναι νωρίς όμως για συμπεράσματα και εμείς πρέπει να μείνουμε σοβαροί για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τη μέχρι τώρα πορεία: «Δεν πάμε… τρένο. Έχουμε κάνει ήττες, όπως όλες οι ομάδες. Εύχομαι να είμαστε υγιείς. Οι ανθρώπινες σχέσεις και ο ανθρώπινος παράγοντας μας δοκιμάζουν. Θέλουμε να κρατήσουμε αυτό το κλίμα και αυτή τη φιλοσοφία και τη νοοτροπία, του να είμαστε ένας για όλους και όλοι για έναν».

Για την Άλμπα: «Είναι μια ομάδα υψηλού ρυθμού. Παίζει το ίδιο ανεξαρτήτως αντιπάλου. Δεν πρέπει να παρασυρθούμε από τον τρόπο παιχνιδιού της, αλλά να επιβάλλουμε τον δικό μας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς