18.7 C
Athens

Ζωντανός ο Ατσού, διακομίσθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο

Ο αντιπρόεδρος της Χατάισπορ γνωστοποίησε πως ο Κρίστιαν Ατσού βγήκε ζωντανός από τα συντρίμμια και διακομίσθηκε τραυματίας σε νοσοκομείο, ενώ ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου παραμένει αγνοούμενος

Ο καταστροφικός σεισμός σε Τουρκία και Συρία έχει αφήσει πίσω του χιλιάδες νεκρούς, τραυματίες και αγνοούμενους με τις προσπάθειες για να βρεθούν οι εγκλωβισμένοι να συνεχίζονται σε όλες τις πληγείσες περιοχές.

Αγνοούμενος ήταν και ο Κρίστιαν Ατσού, με τις πρώτες πληροφορίες των Πορτογάλων να αναφέρουν πως ο Γκανέζος πρώην μεσοεπιθετικός της Τσέλσι και της Νιούκαστλ εντοπίστηκε, κάτι που εν συνεχεία διαψεύστηκε.

Το πρωί της Τρίτης (7/2) ο προπονητής της Χατάισπορ γνωστοποίησε πως ο 31χρονος μεσοεπιθετικός της ομάδας του βγήκε ζωντανός από τα συντρίμμια και διακομίσθηκε τραυματίας στο νοσοκομείο. Ο Γκανέζος βρισκόταν με ανθρώπους της ομάδας του όταν έγινε ο σεισμός και το κτίριο κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος.

Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Μουσταφά Οζάτ αποκάλυψε πως ο παίκτης είναι ζωντανός, ενώ ο αθλητικός διευθυντής της Χατάισπορ εξακολουθεί να αγνοείται.

«Ο Κριστιάν Ατσού βγήκε τραυματισμένος από τα ερείπια και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο. Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας μας, Τανέρ Σαβούτ, είναι δυστυχώς ακόμα κάτω από τα ερείπια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς