19.3 C
Athens

Ολυμπιακός: «Χλωμός» για OPAP Arena ο Χάμες, πρόβλημα και με Χουάνγκ

Αυτά είναι τα δεδομένα για τους τραυματισμούς των Χάμες Ροντρίγκες και Ίνμπομ Χουάνγκ, με τον πρώτο να φεύγει με ενοχλήσεις από την Τούμπα και τον δεύτερο να στέκεται άτυχος στην προπόνηση της Δευτέρας

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να φύγει νικητής από την Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, καθώς απείλησε ελάχιστα την εστία του Κοτάρσκι με κύριο εκφραστή των επιθετικών του ενεργειών τον Χάμες Ροντρίγκες, ενώ γλίτωσε την ήττα χάρη στις καίριες επεμβάσεις του Αλέξανδρου Πασχαλάκη σε καθοριστικά σημεία του αγώνα.

Ο Χάμες Ροντρίγκες ήταν ξανά αυτός που σχεδόν μόνος του σήκωσε το βάρος στην επίθεση και «άγγιξε» το γκολ στη φάση του 22ου λεπτού, όταν κεραυνοβόλησε την εστία του Δικεφάλου αλλά η μπάλα δεν τού έκανε το χατίρι και βρήκε στο κάθετο δοκάρι.

Χάμες: Ήθελα να σκοράρω στην Τούμπα, πρόθεσή μου να βοηθάω πάντα την ομάδα να κερδίζει (vid)

Ωστόσο, τα νέα μετά τη λήξη του αγώνα και στη σημερινή (6/2) προπόνηση δεν ήταν θετικά για τον Κολομβιανό άσο που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον δικέφαλο και η συμμετοχή του στο κρίσιμο παιχνίδι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου με την ΑΕΚ (9/2, 20:30) κρίνεται αμφίβολη.

Ο 31χρονος άσος δείχνει πρόθυμος να σφίξει τα δόντια αλλά ανάλογα με την βελτίωσή του μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη θα κριθεί η συμμετοχή του ή μη έστω στην αποστολή του ντέρμπι στην OPAP Arena.

Παράλληλα, πρόβλημα παρουσίασε και ο Ίνμπομ Χουάνγκ που ελέω των συνεχών αγώνων που παίρνει στα πόδια του έχει ένα θέμα στο αριστερό του γόνατο, το οποίο όμως δεν δείχνει ικανό να τον αφήσει εκτός μάχης για το ματς της Πέμπτης, στην πρώτη φάση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει οριστικά η κατάσταση και για τους δύο ποδοσφαιριστές, που αποτελούν βαρόμετρο τόσο για την ανασταλτική όσο και για την μεσοεπιθετική λειτουργία των Πειραιωτών.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς