16.8 C
Athens

Καραλής: Ατελείωτο το γέλιο μας για την ξεφτίλα σας

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να μείνει έξω από τον… χορό των ανακοινώσεων στο τρίγωνο αντιπαράθεσης ανάμεσε στην Ένωση, τον Ατρόμητο και τον Παναθηναϊκό.

Γι’ αυτό και ο Γιάννης Καραλής ανέλαβε δράση μέσω Facebook κι αυτή τη φορά όχι με την «ασπίδα» της ΠΑΕ ΑΕΚ από πάνω του, απασφαλίζοντας κατά των όσων επιτίθενται στους Κιτρινόμαυρους για τα όσα έγιναν στο Περιστέρι με ατάκα Ντοστογέφσκι και πολύ… γέλιο για την «ξεφτίλα των άλλων».

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στη δημοσίευσή του:

«Τα έγραφε ο Ντοστογιέφσκι, αλλά ποιος τα διάβαζε; Το ευτραφές “εξώγαμο” του Μέτερνιχ (σ.σ ο μετρ της ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ στην…”ιερά συμμαχία”),πάντως, σίγουρα όχι!», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Γιάννης Καραλής απαντώντας ουσιαστικά σ’ όλα αυτά που γράφονται γύρω από το χθεσινό ματς σε ερυθρόλευκο, πράσινο και όποιο άλλο χρώμα θέλετε, φόντο.

«-Αρχικά η απορία ήταν “πως το είδε ο Αμραμπατ”. Όταν φάνηκε και στο μέτρημα, ΜΟΥΓΚΑ!», συμπληρώνει στην ανάρτησή του ο Γοάννης Καραλής.

«-Μετά βρήκαν άλλη…”εξυπνάδα”: “που βρήκε η ΑΕΚ την μεζούρα”; Αυτό κατέπεσε παταγωδώς και…θεσμικά, αφού ήταν της αστυνομίας», επισημαίνει και καταλήγοντας αναφέρει: «-Μετά (φωτο-2) ήρθε το “γιατί μετράνε από το 10 και πάνω”, υπογραμμίζοντας το ως…”ντροπή της ντροπής”. Στο βίντεο, όμως, ακούγεται καθαρά: “είναι 2.51,δηλαδή 2.41” (αφαιρούν τους 10 πόντους που λέγαμε).Αλλά κι αν δεν ήταν έτσι, βρε -μαθηματικά- αμόρφωτοι, 10 κλεμμένοι ποντοι σημαίνει ότι το 2.34 (π.χ) θα φαινόταν (+10) 2.44. Δηλαδή ΗΛΙΘΙΕ (ο… Ντοστογιέφσκι που λέγαμε) θα βοηθούσε τον Ατρόμητο στην ετυμηγορία των διαιτητών, αφού θα φαινόταν το κοντό γκολπόστ, ψηλότερο!!!

Κάτι άλλο, για το οποίο να “φταίει η ΑΕΚ”, βρήκατε ή ακόμη; Περιμένουμε με αγωνία. Το ΓΕΛΙΟ μας, για την ξεφτίλα σας, ΑΤΕΛΕΊΩΤΟ!!!».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς