20.7 C
Athens

Ολυμπιακός: Έτσι θα διατεθούν τα εναπομείναντα εισιτήρια για τον ευρωπαϊκό ημιτελικό με τον ΠΑΟ

Για τον τρόπο διάθεσης των ελάχιστων εισιτηρίων που απομένουν ώστε να ανακοινωθεί το sold out στο ευρωπαϊκό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την ημιτελική φάση του Challenge Cup ενημέρωσε το κοινό του ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, λίγες ώρες πριν την έναρξη του μεγάλου αγώνα στο «Μ. Μερκούρη».

Συγκεκριμένα οι Ερυθρόλευκοι τονίζουν ότι η διάθεση των εισιτηρίων που παραμένουν προς διάθεση για τον κόσμο θα συνεχιστεί την ημέρα του αγώνα (7/2) από τις 10:00 έως τις 17:00, στο γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τις τιμές αυτών να ξεκινάνε από τα 10 ευρώ και να φτάνουν μέχρι τα 50.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.:

«O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., για τον αυριανό (7/2) πρώτο ημιτελικό του Challenge Cup στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, ενημερώνει τους φιλάθλους και τα Μέλη του:

Τα εναπομείναντα εισιτήρια θα διατίθενται την Τρίτη (7/2) από τις 10:00 έως τις 17:00, στο γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από θύρα 19-Εμπορική Στοά) και στη συνέχεια, από τις 17:30, εφόσον υπάρχουν ακόμα (θα υπάρξει σχετική ενημέρωση) από το Ρέντη.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: 10€ (κεντρική κερκίδα), 20€ (VIP), 30€ court seats (δεύτερη σειρά), 50€ court seats (πρώτη σειρά).

*Υπενθυμίζεται, ότι δεν ισχύει η Κάρτα Μέλους, παρά μόνο τα εισιτήρια διαρκείας του βόλεϊ».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς