24.6 C
Athens

Λεβαδειακός – Βόλος 0-3: Oι «γκρινιάρηδες» Θεσσαλοί απέδρασαν με άρωμα πλέι οφ από τη Βοιωτία

Τι κι αν τα «έβαλαν» με τον διαιτητή Παπαπέτρου ακόμα και την ώρα του αγώνα, οι Θεσσαλοί βρήκαν τις λύσεις στο δεύτερο ημίχρονο και έφυγαν με ένα σπουδαίο τρίποντο από τη Λιβαδειά ανεβαίνοντας ξανά στην 5η θέση, έναν πόντο πάνω από τον Άρη

Μπορεί να τα έβαλαν με τον διαιτητή Παπαπέτρου με καυστικές ανακοινώσεις ακόμα και την ώρα του αγώνα, αλλά οι Βολιώτες κατάφεραν να επικεντρωθούν και λίγο στο αγωνιστικό κομμάτι φεύγοντας με σπουδαία και εμφατική νίκη (0-3) από τη Λιβαδειά και κάνοντας καθοριστικό άλμα για τα πλέι οφ, «ρίχνοντας» τον απογοητευτικό Άρη στην έκτη θέση με έναν βαθμό λιγότερο.

Με ένα επιθετικό κρεσέντο στο δεύτερο ημίχρονο και τρεις διαφορετικούς σκόρερ, ο Βόλος έστησε πάρτι με άρωμα πλέι οφ στη Βοιωτία κόντρα στον κακό Λεβαδειακό, που ήταν σαν να μην κατέβηκε στο δεύτερο 45λεπτο.

Πιρές, Ντέλετιτς και Κούτσιας πέτυχαν τα γκολ νίκης των Θεσσαλών που «ξύπνησαν» επιθετικά από το 60′ και μετά για να φτάσουν εν τέλει σε μία άνετη επικράτηση, παρά τα παράπονα του ιδιοκτήτη τους, Αχιλλέα Μπέου, για τον ορισμό Παπαπέτρου, τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα, όπου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Ρεσιτάλ διαιτητικής αλητείας από τον Παπαπέτρου. Να χαίρεσαι την επιλογή σου κ. Μπένετ. Αν έχεις φιλότιμο, παραιτήσου κ. Μπένετ».

Το ματς πάντως κύλησε ομαλά, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν κακό θέαμα στο πρώτο ημίχρονο και να παίρνουν μεγαλύτερα ρίσκα στην επανάληψη.

Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου ήταν πιο εύστοχη και ψύχραιμη στα κομβικά σημεία και κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης, χάρη στο παρθενικό γκολ του Πιρές στην Super League με ατομική ενέργεια και στις εκτελέσεις των Ντέλετιτς και Κούτσια που ακολούθησαν.

Στον αντίποδα, η ομάδα του Βέλιτς προβλημάτισε ξανά σε εντός έδρας παιχνίδι της, απείλησε ελάχιστα την εστία του Κλέιμαν και παραμένει στα χαμηλά διαζώματα της βαθμολογίας με μόλις έναν βαθμό παραπάνω (13) από την τελευταία Λαμία.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ 0-3

Διαιτητής: Παπαπέτρου

Γήπεδο: Λειβαδιάς

ΓΚΟΛ: 60′ Πιρές, 69′ Ντέλετιτς, 90′ Κούτσιας

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάσμινκο Βέλιτς): Στογιάνοβιτς, Τσάπρας, Βινίσιους, Τζημόπουλος (65΄Νίκας), Βήχος, Παναγιώτου, Μεχία, Νταμπό, Βρακάς, Λούα Λούα (57΄Σαχπεκίδης), Γερεμέγεφ (65΄Σαβιέρ).

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Αρούνα, Γκάτζι, Λούνα, Πιρές (92΄Ταχάτος), Τσίρινος (80΄Καρτάλης), Ντέλετιτς (88΄Πίρινεν), Κούτσιας.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς