21.4 C
Athens

Αγνοείται ο 28χρονος τερματοφύλακας της Μαλάτιασπορ μετά τον φονικό σεισμό στην Τουρκία

Τα τούρκικα Μέσα τον παρουσίασαν νεκρό στα πρώτα ρεπορτάζ, αλλά ο αντιπρόεδρος της Μαλάτιασπορ το διαψεύδει αναφέροντας ότι γίνονται προσπάθειες για τον εντοπισμό του

Σε πιάνει η καρδιά σου με όσα προκύπτουν από την απόλυτη καταστροφή σε περιοχές στη νότια Τουρκία και τη βόρεια Συρία, με τους νεκρούς από τον φονικό σεισμό που πλήττει από τα ξημερώματα της Δευτέρας (6/2)  τις δύο χώρες να είναι εκατοντάδες και τις πληγές να μην κλείνουν.

Φονικός σεισμός 7,8 Ρίχτερ στην Τουρκία: 184 οι νεκροί στα σύνορα με Συρία

Τη στιγμή που τα σωστικά συνεργεία κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σώσουν ό,τι σώζεται από τα συντρίμμια, έγινε γνωστό στον ποδοσφαιρικό κόσμο ότι ένας από τους δεκάδες αγνοούμενος της συγκεκριμένης ανείπωτης τραγωδίας είναι ο 28χρονος τερματοφύλακας της Μαλάτιασπορ, Εγιούπ Τουρκασλάν.

Το τραγικό είναι ότι η γυναίκα του που γλίτωσε την τελευταία στιγμή έδειξε στους διασώστες το σημείο που μπορεί να βρισκόταν ο σύζυγός της κάτω από τα συντρίμια, όπου και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ανασύρθηκε νεκρός, είδηση που διαψεύσθηκε στη συνέχεια από τον αντιπρόεδρος της Μαλάτιασπορ, ο οποίος δήλωσε:

«Η είδηση ότι πέθανε ο Αχμέτ Εγιούπ Τουρκασλάν δεν είναι αληθινή. Οι ομάδες διάσωσης πρέπει να κάνουν διάλειμμα γιατί υπάρχουν και μετασεισμοί. Προσευχόμαστε να φτάσουμε στον αδελφό μας με ασφάλεια, περιμένουμε προσευχές και από εσάς».

Στην καριέρα του Τουρκασλάν έχει αγωνιστεί επίσης στις Μπούγκσας Σπορ, Οσμανλίσπορ, Ουμρανίγεσπορ και Ανκάρασπορ, προτού πάρει μεταγραφή για την Μαλάτιασπορ τον περασμένο Σεπτέμβρη.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς