18.1 C
Athens

Στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει στον Άρη ο Χριστοδουλόπουλος

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Δευτέρας (6/2) ώστε να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του στον Άρη.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έφτασε στη Θεσσαλονίκη όπου αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να γίνει κι επίσημα ποδοσφαιριστής των Κιτρινόμαυρων.

Ο 36χρονος μεσοεπιθετικός επιστρέφει στην Ελλάδα και θα φορέσει τη φανέλα 6ου διαφορετικού συλλόγου. Έχει αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Ατρόμητο.

Στις πρώτες του δηλώσεις κατά την άφιξη του στη Θεσσαλονίκη, τόνισε: «Είχα πολύ καιρό να πάρω τέτοια χαρά μεγάλη, το να ξαναγυρνάω στην Ελλάδα και σε μία μεγάλη ομάδα μου δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση, ένιωσα σα μικρό παιδί. Έρχομαι σεμνά και ταπεινά να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ, ξέρω ότι στο γήπεδο πρέπει να είμαι ένα παράδειγμα. Σκληρή δουλειά και αφοσίωση για να δικαιολογήσουμε τη παρουσία μας».

Για τον ρόλο του: «Μου αρέσει πάντα να’ μαι πρωταγωνιστής στο γήπεδο, αλλά αυτή τη στιγμή προέχει να βοηθήσουμε σε όλα τα επίπεδα και νομίζω ότι αυτή η επιλογή θα κρατήσει για αρκετό καιρό. Νιώθω καλά, αλλά τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο γήπεδο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς