17.7 C
Athens

Todofichajes: «Ο Ίσκο προτάθηκε στον Ολυμπιακό»

Σύμφωνα με ισπανική ιστοσελίδα, ο Ζόρζε Μέντες πρότεινε τον Ίσκο στον Ολυμπιακό - Θετικός στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης με Χάμες Ροντρίγκες και Μαρσέλο ο Ισπανός

Στον Ολυμπιακό προτάθηκε ο Ίσκο που κυκλοφορεί ελεύθερος στο μεταγραφικό παζάρι, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ισπανική ιστοσελίδα «todofichajes».

Ο Ίσκο συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος στο μεταγραφικό παζάρι μετά την αποδέσμευση του από τη Σεβίλλη, αφού η συμφωνία του με την Ουνιόν Βερολίνου δεν ολοκληρώθηκε ποτέ τυπικά και η μεταγραφή δεν πραγματοποιήθηκε.

Έτσι ο 30χρονος ποδοσφαιριστής συνεχίζει να ψάχνει τον νέο σταθμό της καριέρας του και σύμφωνα με δημοσίευμα της «todofichajes» προτάθηκε στον Ολυμπιακό.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο ποδοσφαιριστής είναι σε συζητήσεις με την Έβερτον και περιμένει την τελική της απόφαση, καθώς τα Ζαχαρωτά δεν έχουν λάβει ακόμη οριστική απόφαση σχετικά με το αν αποκτήσουν το ποδοσφαιριστή.

Σε αυτό το σημείο το δημοσίευμα εμπλέκει και τον Ολυμπιακό, καθώς αναφέρει πως οι Ερυθρόλευκοι είναι μία από τις ομάδες στις οποίες τον πρότεινε ο Ζόρζε Μέντες.

Το ρεπορτάζ κλείνει αναφέροντας πως ο Ίσκο δεν θα ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τους Χάμες Ροντρίγκες και Μαρσέλο – με τον Κολομβιανό έχουν και τον ίδιο μάνατζερ – αλλά ο Μέντες περιμένει πρώτα την απόφαση του αγγλικού συλλόγου, καθώς πιστεύει πως είναι οικονομικά πιο ωφέλιμο να συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League.

Ο Ίσκο είχε 19 συμμετοχές, ένα γκολ και τρεις ασίστ στο πρώτο μισό της περιόδου με τη Σεβίλλη, ενώ με τη Ρεάλ Μαδρίτης στην οποία έγραψε τη δική του ιστορία, αγωνίστηκε συνολικά σε 353 ματς και είχε 53 γκολ και 57 ασίστ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς