17.6 C
Athens

Ο Σαλιχάμιτζιτς «έκραξε» δημόσια τον Νόιερ: «Έβαλε το συμφέρον του πάνω από τον σύλλογο»

Ο Μάνουελ Νόιερ «έβαλε τα προσωπικά του συμφέροντα πάνω από τα συμφέροντα του συλλόγου», δήλωσε εκφράζοντας την λύπη του, ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, μιλώντας στην γερμανική εβδομαδιαία εφημερίδα «Bild am Sonntag».

Σε δύο συνεντεύξεις του, στον αθλητικό ιστότοπο «The Athletic» και στην καθημερινή εφημερίδα «Süddeutsche Zeitung» ο Νόϊερ -ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης μέχρι το τέλος της σεζόν μετά από κάταγμα στο δεξί πόδι, που υπέστη κατά την διάρκεια διακοπών για σκι- επέκρινε έντονα την απόλυση του προπονητή τερματοφυλάκων από το 2011 και στενού φίλου του, Τόνι Ταπάλοβιτς, από τους Βαυαρούς, στις 24 Ιανουαρίου.

«Ήταν ένα πλήγμα για εμένα. Ηταν σαν να είχε ξεριζωθεί η καρδιά μου», εξήγησε ο διεθνής Γερμανός τερματοφύλακας, ο οποίος πρόσφατα γιόρτασε τα 37α γενέθλιά του.

Για τον Χασάν Σαλιχαμίτζιτς, αθλητικό διευθυντή της Μπάγερν Μονάχου, «η απογοήτευση» που εξέφρασε ο Μάνουελ Νόιερ σχετικά με την απόλυση του Τόνι Ταπάλοβιτς, «μας επηρεάζει επίσης, επειδή ο Μανουέλ έχει θέσει τα προσωπικά του συμφέροντα πάνω από τα συμφέροντα του συλλόγου», με τον έμπειρο παράγοντα να προσθέτει:

«Καταλαβαίνω ότι ο Μανουέλ επηρεάζεται προσωπικά. Αλλά ως αρχηγός, θα περίμενα μια διαφορετική στάση από αυτόν. Η δύσκολη απόφαση, σχετικά με τον Ταπάλοβιτς δεν είχε καμία σχέση με τον Νόιερ και του το εξηγήσαμε».

Παράλληλα, ο Σαλιχάμιτζιτς, επεσήμανε ότι η Μπάγερν έχει «ακόμη ένα πολύ σημαντικό ζήτημα να επιλύσει με τον Μάνουελ» και διευκρίνισε: «Εάν πρόκειται να υπάρξουν συνέπειες, θα τις συζητήσουμε πρώτα με τον Μάνουελ».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς