15.9 C
Athens

Βαριά καμπάνα σε Μπάμπα και Ρίβερς για τις μπουνιές στο Τίμπεργουλβς – Μάτζικ

Ο σέντερ του Ορλάντο, Μο Μπάμπα, αποκλείσθηκε για τέσσερις αγώνες ο γκαρντ της Μινεσότα, Όστιν Ρίβερς, για τρία ματς, όπως ανακοινώθηκε σχετικά από τους διοργανωτές του ΝΒΑ, μια ημέρα μετά την «αψιμαχία» τους, που είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή πέντε παικτών κατά την διάρκεια αυτού του αγώνα.

Ξέφυγε η κατάσταση: Απίστευτο ξύλο και πέντε αποβολές στο Τίμπεργουλβς – Μάτζικ (vid)

Η… κόντρα των δύο παικτών, ξέσπασε μπροστά από τον πάγκο των Μάτζικ στο τρίτο δεκάλεπτο του αγώνα που έγινε στην Μινεάπολη. Ο Μπάμπα έφυγε από την θέση του και… αντάλλαξε γροθιές με τον Ρίβερς, προκαλώντας «μάχη σώμα με σώμα», που οδήγησε το προσωπικό ασφαλείας, να σπεύσει να χωρίσει τους πρωταγωνιστές.

«Μετά το περιστατικό, ο Μπάμπα προσπάθησε να συνεχίσει, αναζητώντας τον Ρίβερς στον διάδρομο που οδηγεί στα αποδυτήρια, σπρώχνοντας επιθετικά ένα μέλος της ασφάλειας στον δρόμο του», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Οι διοργανωτές, έλαβαν επίσης υπ’ όψιν, το γεγονός ότι οι δύο παίκτες «συνέχισαν να αλληλοκατηγορούνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τον αγώνα».

Παράλληλα, ο παίκτης του Ορλάντο, Τζέϊλεν Σαγκς, αποκλείσθηκε για ένα ματς «για κλιμάκωση της διαμάχης, αρπάζοντας επιθετικά τον Ρίβερς από τον λαιμό και τραβώντας τον στο έδαφος», ενώ στον άσο των Τίμπεργουλβς, Τζέιντεν ΜακΝτάνιελς, επιβλήθηκε πρόστιμο 20.000 δολαρίων, επειδή έσπρωξε τον Μπάμπα.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς