17.7 C
Athens

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Οι δύσκολες συνθήκες σε Τούμπα, Περιστέρι και Λεωφόρο

Στο «μάτι» της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» βρίσκεται από χθες το βράδυ το μεγαλύτερο κομμάτι της χώρας, με κύρια χαρακτηριστικά το δριμύ ψύχος, τις χιονοπτώσεις, αλλά και τους θυελλώδεις βόρειους ανέμους.

Στην περιοχή της Θεσσαλονίκης από νωρίς χθες τη νύχτα, πνέουν σφοδροί άνεμοι, με τη θερμοκρασία να έχει σημειώσει αισθητή πτώση.

Έτσι, στο ντέρμπι κόντρα του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό το κρύο θα είναι κάτι παραπάνω από τσουχτερό, με την αίσθηση της θερμοκρασίας να φτάνει μέχρι και υπό το μηδέν.

Σύμφωνα με όλες τις προγνώσεις των μετεωρολογικών δελτίων, την ώρα της αναμέτρησης (20:30), η παγωνιά θα είναι κάτι παραπάνω από αισθητή με θερμοκρασίες που βρίσκονται κάτω από το μηδέν. Στην περιοχή της Τούμπας λοιπόν το βράδυ του αγώνα θα έχει μηδέν βαθμούς με πραγματική αίσθηση από -4 έως -9 βαθμούς κελσίου!

Ακόμα και στις αναμετρήσεις που είναι προγραμματισμένες νωρίτερα, οι καιρικές συνθήκες δεν θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές. Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Λαμία (17:00), αναμένονται έντονες βροχοπτώσεις. Και το πιθανότερο σενάριο θέλει να ρίχνει στη Λεωφόρο χιονόνερο. Με τις μέχρι τώρα προβλέψεις, δεν θα το στρώσει στο κέντρο. Ενώ η θερμοκρασία θα είναι χαμηλή.

Ανάλογες συνθήκες θα έχουμε και στο Περιστέρι, στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο (17:30), με τη θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους δύο βαθμούς.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς