14.9 C
Athens

Ο αήττητος Πασχαλάκης στην Τούμπα και το πλάνο νίκης του Μίτσελ με σταθερές και μία έκπληξη

Ο Ολυμπιακός ψάχνει νίκη-δήλωσης για τον φετινό τίτλο στη Super League μέσω Τούμπας, με τον Μίτσελ να προετοιμάζει την ομάδα του για τη νίκη στη Θεσσαλονίκη - Η πρόβα ενδεκάδας του Ισπανού και ο Πασχαλάκης που δεν ξέρει να χάνει στην έδρα της πρώην του ομάδας

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στην Τούμπα (20:30) με μοναδικό στόχο τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ που θα τον φέρει υπό προϋποθέσεις ακόμα πιο κοντά στην κορυφή, με την ΑΕΚ να δοκιμάζεται νωρίτερα (17:30) στο Περιστέρι.

Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να παίξουν σαν πρωταθλητές, όπως και στη Λεωφόρο 3 μήνες πριν, σε μία δύσκολη έδρα απέναντι στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Ρουμάνο τεχνικό να μην σταματάει τις προκλήσεις όλη την εβδομάδα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι Πειραιώτες αναμένεται να παραταχθούν με τις συγκεκριμένες σταθερές τους στην ενδεκάδα, ειδικά στην άμυνα που τα κουκιά είναι μετρημένα και οι επιλογές του Μίτσελ ειλημμένες.

Ο Πασχαλάκης, ο οποίος ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ με Πανθρακικό και ΠΑΣ Γιάννινα είναι αήττητος με μία νίκη και μία ισοπαλία, θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια με τους Ντόη – Σωκράτη στα στόπερ και τους Ροντινέι – Ρέαμπτσιουκ στα άκρα της άμυνας.

Το δίδυμο Εμβιλά – Χουάνγκ στα χαφ δεν πρόκειται να «σπάσει», με τον Χάμες μπροστά τους σε ρόλο οργανωτή και πιθανότατα την έκπληξη με Κανός στο ένα άκρο της επίθεσης και τον συμπατριώτη του, Πεπ Μπιέλ, στο άλλο. Ο Σέντρικ Μπακαμπού θα βρίσκεται στην αιχμή του δόρατος.

Παράλληλα, υπάρχει ενδεχόμενο αντί του Κανός να δοθεί φανέλα βασικού στον Ζούμερ Μπουτούτσι που είχε περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του πριν έρθει στην Ελλάδα, με τον Γιώργο Μασούρα επίσης να «χτυπάει» την πόρτα της ενδεκάδας. Στο μυαλό του Μίτσελ, πάντως, υπάρχει το σκεπτικό της έκπληξης, για να βρει απροετοίμαστο αμυντικά τον αντίπαλό του.

Σέντρα στις 20:30 στην κατάμεστη Τούμπα, με διαιτητή τον Σλοβάκο Ιβάν Κρούζλιακ, μία επιλογή που προκάλεσε αντιδράσεις και ανακοινώσεις εκατέρωθεν με το ντέρμπι να ξεκινάει από νωρίς. Σήμερα το βράδυ τα σπουδαία…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς