19.1 C
Athens

Παρί Σεν Ζερμέν – Τουλούζ 2-1: Δυσκολεύτηκε αλλά έφερε τούμπα το ματς με γκολάρα Μέσι

Η Παρί Σεν Ζερμέν τα βρήκε σκούρα κόντρα στην Τουλούζ αλλά τελικά κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 2-1.

Η Τουλούζ του Χάρη Τσιγγάρα, ο οποίος βρισκόταν στον πάγκο αλλά δεν πήρε χρόνο συμμετοχής, έβαλε δύσκολα στην πρωτοπόρο Παρί, η οποία χρειάστηκε να φέρει τούμπα το παιχνίδι για να φτάσει στη νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν και μπήκαν μπροστά στο σκορ στο 20′, όταν ο Βαν ντεν Μπούμεν με πανέξυπνη εκτέλεση φάουλ ξεγέλασε τον Ντοναρούμα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η Παρί που αγωνιζόταν για πρώτη φορά χωρίς τον Εμπαπέ μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του, έφτασε στην ισοφάριση στο 38′ με υπέροχο σουτ του Χακίμι έξω από την περιοχή.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι και οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Οι Παριζιάνοι βρήκαν γρήγορα στο δεύτερο μέρος το γκολ της ανατροπής, με τον Λιονέλ Μέσι ναι πιάνει εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή και να κάνει το 2-1 στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης.

Από εκεί και πέρα δεν άλλαξε κάτι, αφού η Παρί δεν ήταν και στην καλύτερη της ημέρα και κράτησε δύσκολα το προβάδισμα, κινδυνεύοντας μάλιστα να δεχθεί την ισοφάριση στο 90+3′, όπου ο Ντοναρούμα είχε απάντηση στο σουτ του Ρουάλο.

Με τη νίκη αυτή η Παρί έφτασε τους 54 βαθμούς και είναι στο +8 από τη Μαρσέιγ και στο +9 από τη Λανς, έχοντας όμως ένα παιχνίδι παραπάνω.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 22ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 4/2

Παρί Σεν Ζερμέν – Τουλούζ 2-1 (38′ Χακίμι, 58′ Μέσι / 20′ Βαν ντεν Μπούμεν)

Τρουά – Λιόν (20:00)

Ρεν – Λιλ (22:00)

Κυριακή 5/2

Κλερμόν – Μονακό (14:00)

Αζαξιό – Ναντ (16:00)

Οσέρ – Ρεμς (16:00)

Λοριάν – Ανζέ (16:00)

Στρασμπούρ – Μονπελιέ (16:00)

Μπρεστ – Λανς (18:05)

Μαρσέιγ – Νις (21:45)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς