17.8 C
Athens

Προέδρος Τουλούζ για Τσιγγάρα: «Από τον ΠΑΟΚ μας είπαν ότι είναι το μεγαλύτερο ταλέντο στην Ελλάδα στη θέση του»

Για τον Χάρη Τσιγγάρα μίλησε ο πρόεδρος της Τουλούζ, ο οποίος ανέφερε πως οι άνθρωποι της ομάδας του ΠΑΟΚ είχαν πει ότι είναι το μεγαλύτερο ταλέντο που υπάρχει στην Ελλάδα στη συγκεκριμένη θέση, ενώ τόνισε πως ο σύλλογος δεν θα βιαστεί να προχωρήσει την περίπτωση του.

Ο Έλληνας χαφ επέστρεψε από τον τραυματισμό του και έχει αρχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής με τη φανέλα της Τουλούζ, δείχνοντας σιγά σιγά πως επανέρχεται στην παλιά του εικόνα.

Στον ποδοσφαιριστή αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ομάδας, Νταμιέν Κομολί, ο οποίος στη συνέντευξη τύπου που έδωσε αποκάλυψε πως δεν έχει παρθεί ακόμη απόφαση για το αν η Τουλούζ θα κάνει χρήση της ρήτρας των 2,5 εκατομμύριων για να αποκτήσει το καλοκαίρι τα δικαιώματα του από τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

«Έχουμε στο μυαλό μας ότι υπάρχει συγκεκριμένη προθεσμία για να κάνουμε χρήση της ρήτρας. Ωστόσο ο παίκτης ήρθε στην ομάδα τραυματίας και χωρίς να είναι σε κατάσταση για να αγωνιστεί στο επίπεδο που μπορεί. Χειρουργήθηκε, επέστρεψε και αρχίζουμε να βλέπουμε πλέον τον παίκτη που βλέπαμε στον ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι της ομάδας του μας είπαν ότι τον θεωρούν ως το μεγαλύτερο ταλέντο στην Ελλάδα στη θέση που αγωνίζεται.

Τώρα θα περιμένουν λίγο περισσότερο. Έκανε μόνο δυο καλά παιχνίδια στο κύπελλο και ντεμπούτο στο πρωτάθλημα για λίγα λεπτά. Δίνουμε χρόνο και σε αυτόν και στον εαυτό μας. Δεν βιαζόμαστε καθώς η προθεσμία για την χρήση της ρήτρας λήγει στο τέλος της σεζόν».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς