16.8 C
Athens

Μπερλουσκόνι: Στόχος η Μόντσα να κατακτήσει το πρωτάθλημα του χρόνου ή τη μεθεπόμενη χρονιά

Ο πρόεδρος της Μόντσα, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, δεν έκρυψε τους μεγάλους στόχους που έχει για τον σύλλογο, που όπως είπε σε ένα ή δύο χρόνια θα είναι στόχος του το πρωτάθλημα.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας ανέβασε τη Μόντσα στη Serie A από την 3η εθνική κατηγορία και όπως φαίνεται έχει ακόμη πιο υψηλούς στόχους.

Μετά τη νίκη επί της Γιουβέντους, μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και δεν τους έκρυψε πως σε μία με δύο χρονιές στόχος θα είναι το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

Από τότε που ήρθε ο Παλλαντίνο, βρισκόμαστε στην πέμπτη θέση, μαζί με τη Μίλαν. Στη Μόντσα πιστεύουμε πραγματικά, θέλουμε να την κάνουμε να γίνει ακόμα πιο σημαντική και μπορούμε να το πούμε στον Αντριάνο (Γκαλιάνι): θέλουμε να κερδίσουμε το Σκουντέτο, τον επόμενο ή τον μεθεπόμενο χρόνο.

Με τη Μόντσα αγοράσαμε νέους παίκτες, διπλασιάσαμε το προπονητικό μας κέντρο, το Monzello, το οποίο είναι πλέον το μεγαλύτερο και πιο όμορφο στην Ιταλία. Τώρα βάλαμε σε εφαρμογή και το γήπεδο με μια μικρή δαπάνη 25 εκατ. ευρώ. Αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει: όταν ήρθαμε, 300 άνθρωποι παρακολουθούσαν τη Μόντσα, τώρα 10.000. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και αυτό που έχουμε γράψει στα αποδυτήρια ισχύει ιδιαίτερα τώρα, όσοι πιστεύουν σε αυτό παλεύουν όλα τα εμπόδια και όσοι πιστεύουν σε αυτό κερδίζουν»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς