22.5 C
Athens

Πέλλιος: Πάντα προκαλεί ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ θα νικήσει 2-0 και μπορεί να πάρει το νταμπλ

Συνεχίζουν το τροπάριο του «μας προκάλεσαν» στη Θεσσαλονίκη, ενόψει του κρίσιμου ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό για την 21η αγωνιστική της Super League.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του προέδρου των παλαιμάχων του Δικεφάλου του Βορρά, Φιλώτα Πέλλιου, να τονίσει ότι ο Ολυμπιακός πάει πάντα με διάθεση να προκαλέσει στην Τούμπα, ενώ έδωσε και τη «γενναία» εκτίμηση πως η ομάδα του Λουτσέσκου θα επικρατήσει με 2-0 στο ματς της Κυριακής και μπορεί να πάει για το νταμπλ φέτος…

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Metropolis:

Για τις ανακοινώσεις του Ολυμπιακού για τον διαιτητή Ιβάν Κρούζλιακ: «Ο Ολυμπιακός προκαλεί, προλαμβάνει να προκαλέσει για το παιχνίδι. Πάντα υπήρχε αυτό, πάντα αυτό κάνει ο Ολυμπιακός».

Για την παρουσία του Λέο Μάτος στο ντέρμπι και αν τον κάνουν μέλος του συνδέσμου βετεράνων του ΠΑΟΚ: «Σήμερα κόβουμε την καθιερωμένη πίτα θα βρεθούμε κάποια άτομα. Θα γίνει μια ωραία γιορτή. Δεν έχουμε πρόβλημα, με μεγάλη μας χαρά να εντάξουμε τον Λέο Μάτος και δεν έχει σχέση με το που θα μένει. Ξέρουμε ότι θα βραβευτεί, θα προσπαθήσουμε να έχουμε επαφή και να τον έχουμε τιμής ένεκεν βετεράνο του ΠΑΟΚ».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Δεν είναι εύκολο αλλά μπορούμε να το κάνουμε εύκολο. Ο Ολυμπιακός δεν παρουσιάζει κάτι ιδιαίτερο, από μας εξαρτάται και με μία μικρή προσπάθεια γιατί όχι να πάρουμε και το νταμπλ. Έχουμε Ολυμπιακό, ΑΕΚ στην έδρα μας και με προσοχή μπορεί να πάμε και για το νταμπλ».

Για την ανασταλτική λειτουργία του ΠΑΟΚ: «Η άμυνα είναι πολύ καλή στα τελευταία παιχνίδια. Με τον Παναθηναϊκό κάναμε 6 γκολ και φάγαμε μόνο ένα. Με τον Λεβαδειακό ήταν διαφορετικά, ο Λουτσέσκου μπήκε στη λογική να ξεκουραστούν παίκτες αλλά καμιά φορά από τέτοιες ομάδες γίνονται ζημιές. Ίνγκασον-Κουλιεράκης έχουν δέσει, ο Ισλανδός είναι πολύ καλός παίκτης και χαρακτήρας, καθοδηγεί τον Κουλιεράκη που κάνει κάποια λαθάκια αλλά του χρόνου θα είναι τελείως διαφορετικός».

Τι σκορ προβλέπει: «Θα είναι 2-0. Το ένα γκολ θα είναι από τον Ολιβέιρα. Μέχρι πριν 3-4 παιχνίδια δεν έπειθε, προσπαθεί, είναι λίγο δύσκολος στο γκολ όμως κάνει πολλή δουλειά. Γυρίζει και στην άμυνα. Είχε και τους τραυματισμούς που όλα αυτά συντελούν».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς