19.3 C
Athens

Ο Νόιερ έσπασε την σιωπή του: «Κατανοώ την απόκτηση του Ζόμερ στη θέση μου»

Η Μπάγερν Μονάχου θα αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν στους «16» του Champions League, στις 14 Φεβρουαρίου και στις 8 Μαρτίου. Και αυτό, θα γίνει χωρίς τον Μάνουελ Νόιερ, καθώς ο 36χρονος τερματοφύλακας, υπέστη κάταγμα στο πόδι, ενώ έκανε διακοπές για σκι και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση σε κλινική κοντά στο Μόναχο.

Πρόκειται για ένα μεγάλο πλήγμα για τον έμπειρο τερματοφύλακα και τον σύλλογό του, που… αναγκάστηκε να προχωρήσει στην απόκτηση του Γιάν Ζόμερ.

Ερωτηθείς από το «Athletic», ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2014, θυμήθηκε όσα έγιναν όταν τραυματίσθηκε:

«Οι ιθύνοντες της Μπάγερν, ήταν σοκαρισμένοι. Στην αρχή, κανείς δεν μπορούσε να πει τίποτε. Ισως γι’ αυτό ήταν λίγο συγκρατημένοι απέναντί μου και μπορώ να το καταλάβω. Ανήρτησα μια φωτογραφία στην ομάδα μας στο WhatsApp και ζήτησα συγγνώμη. Κάλεσα επίσης τους αξιωματούχους, ζήτησα συγγνώμη και είπα ότι λυπάμαι», εξήγησε ο Νόιερ, διαβεβαιώνοντας ότι κατανοεί απολύτως την απόκτηση του Ζόμερ:

Είπα στους υπεύθυνους ότι δεν είχα κανένα πρόβλημα με αυτό. Πιστεύω ότι είναι καλό να έχουμε δύο σπουδαίους τερματοφύλακες. Είμαι παίκτης της ομάδας».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς