14.9 C
Athens

Χωρίς τους Μαρσέλο και Γκάρι Ροντρίγκες στην Τούμπα ο Ολυμπιακός, μέσα οι Κανός και Μπουτούτσι

Αυτές είναι οι επιλογές του Μίτσελ για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα - Οι γνωστές απουσίες στην άμυνα, το κεφάλαιο «Γκάρι Ροντρίγκες» και τα νέα επιθετικά «όπλα» από Ισπανία και Κόσοβο στην επίθεση

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το πρωί του Σαββάτου (4/2) την προετοιμασία του για το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (5/2, 20:30), με τον Μίτσελ να ανακοινώνει την αποστολή για Θεσσαλονίκη με την προσθήκη των δύο νέων εξτρέμ της ομάδας, Σέρτζι Κανός και Ζούμερ Μπουτούτσι.

Στην άμυνα οι απουσίες παραμένουν οι ίδιες, με τους Σισέ, Μπα και Μαρσέλο να μένουν στην Αθήνα, αλλά ούτως ή άλλως να μην υπολογίζονταν για το κρίσιμο ματς απέναντι στον Δικέφαλο του Βορρά.

Ανανεωμένοι μεσοεπιθετικά οι Ερυθρόλευκοι, με τους Κανός – Μπουτούτσι να «χτυπούν» μέχρι και την πόρτα της ενδεκάδας. Εκτός έμεινε ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος έχει συνδεθεί με αρκετές ομάδες από την Τουρκία τον τελευταίο καιρό και δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Αναλυτικά οι επιλογές του Ισπανού τεχνικού:

Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Παπαδούδης, Μπιέλ, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς