19.4 C
Athens

Τρομερός Βεζένκοφ: «Η εμφάνιση του Λούντζη είναι πιο μεγάλη και από τη νίκη»

Ηγέτης, συμπαίκτης, φίλος: Ο υπέροχος Σάσα υποκλίθηκε στον τρομερό Λούντζη δείχνοντας ξανά ότι το οικογενειακό κλίμα και η συσπείρωση είναι αυτή που διατηρεί τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Ευρώπης

Ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν ξανά ηγετικός και καθοριστικός για τον Ολυμπιακό, αλλά ο κρυφός άσος από το μανίκι του Γιώργου Μπαρτζώκα στο ματς κόντρα στην Εφές ήταν ο Μιχάλης Λούντζης.

Euroleague: Ο Ολυμπιακός που πλέον συνηθίζει την κορυφή και το πρόγραμμα-βουνό μέχρι τις αρχές Μαρτίου

Ο Έλληνας άσος έκανε απίστευτα πράγματα κόντρα στους Τούρκους και δίκαια πήρε… σπίτι του τον τίτλο του MVP του αγώνα, με τον συμπαίκτη και καλό του φίλο, Σάσα, να τον αποθεώνει στις δηλώσεις του, δείχνοντας για άλλη μία φορά το πόσο «ζεστό» και οικογενειακό κλίμα επικρατεί στις τάξεις των Ερυθρολεύκων (και) φέτος.

«Η εμφάνιση του Λούντζη πιο μεγάλη από τη νίκη», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Βούλγαρου ηγέτη των Πειραιωτών, ο οποίος δήλωσε εξαντλημένος μετά το τέλος του ματς, σε μία απαιτητική «διαβολοβδομάδα» που ο Ολυμπιακός… κατασπάραξε τις Φενέρ και Εφές.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαι εξαντλημένος. Συγχαρητήρια στον Λούντζη για ότι έκανε σήμερα αλλά και τελευταία. Έπρεπε να μπει στα παπούτσια του Σλούκα και είναι πολύ δύσκολο. Είναι πάντα πολύ έτοιμος και αυτό είναι το σημαντικότερο, πιο μεγάλο και από τη νίκη. Να ξέρεις ότι ο (θεωρητικά) 12ος παίκτης σου μπορεί να σου δώσει τέτοια βοήθεια. Είναι πολύ ταλαντούχα ομάδα η Εφές, συγχαρητήρια σε όλους».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς