20.7 C
Athens

Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη 12-7: Επιβλητικοί οι Ερυθρόλευκοι, για το 6ο σερί Κύπελλο κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο φοβερός Ολυμπιακός έκανε επίδειξη δύναμης στην Πάτρα σε έναν εντυπωσιακό ημιτελικό με τη Βουλιαγμένη. Οι Ερυθρόλευκοι πήραν σπουδαία νίκη με 12-7 απέναντι στον ΝΟΒ και εξασφάλισαν το εισιτήριο για τον τελικό του Final Four στο Κύπελλο Ανδρών όπου θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό (4/2, 19:00) με στόχο το 6ο σερί Κύπελλο και 24ο στην ιστορία τους!

 

Ο πολυνίκης του θεσμού Ολυμπιακός αντιμετώπισε σαν… τελικό και με μεγάλη σοβαρότητα την αναμέτρηση πραγματοποιώντας και εξαιρετική διαχείριση στο προβάδισμά του στο τέταρτο δεκάλεπτο. Τόσο ο Ζερδεβάς όσο και ο Τζωρτζάτος έκαναν σπουδαίες επεμβάσεις.

Ο ΝΟΒ έκανε καλύτερο ξεκίνημα στην αναμέτρηση αποκτώντας προβάδισμα δύο τερμάτων (1-3) αλλά ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την αντεπίθεση και το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες (4-4). Ο Γενηδουνιάς έδωσε προβάδισμα και αέρα δύο τερμάτων στον Ολυμπιακό στη συνέχεια και ο Μπούσλιε μαζί με τον αρχηγό των Ερυθρόλευκων πάτησαν το γκάζι στην τελευταία περίοδο και κλείδωσαν την πρόκριση στον τελικό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 12-7

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-2, 3-2, 3-1, 5-2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μιλάνοβιτς): Ζερδεβάς, Δήμου 1, Βάμος 1, Γενηδουνιάς 4, Φουντούλης 3, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε 1, Μουρίκης, Κολόμβος 1, Γραμματικός, Παπαναστασίου 1, Δαμίγος, Γκίλλας, Λιαντζίρης.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Καστρινάκης, Καλογερόπουλος 3, Τρούλος 1, Νικολαΐδης 1, Παπασηφάκης, Γούντχεντ, Αλαφραγκής, Καπότσης 1, Κουρούβανης 1, Φάρμερ, Ανδρεάδης, Αλμύρας, Κωνσταντόπουλος.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς