18 C
Athens

Αλμέιδα: Δύσκολη και συμπαγής ομάδα ο Ατρόμητος, δεν κοιτάω τη θέση μας στη βαθμολογία

Ο Ματίας Αλμέιδα χαρακτήρισε δύσκολη και συμπαγή ομάδα τον Ατρόμητο ενόψει της επικείμενης μάχη της ΑΕΚ στο Περιστέρι. Ο Αργεντινός υποστήριξε πως δεν κοιτάει τη βαθμολογία αλλά το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ότι η ΑΕΚ είναι στην πρώτη θέση: «Η δουλειά μας είναι να δουλεύουμε καθημερινά. Όταν κοιτάζουμε προς τα πίσω είναι να διορθώσουμε κάποια λάθη. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Για το αν είναι ικανοποιημένος που η ομάδα είναι πρώτη: «Είμαι ικανοποιημένος όταν η ομάδα παίζει καλά. Έχοντας την εμπειρία του να είμαι σε άλλα πρωταθλήματα τα οποία είναι είτε παρόμοια είτε διαφορετικά με το ελληνικό και κυρίως με τον τρόπο που είναι οργανωμένο το ελληνικό πρωτάθλημα δεν μου επιτρέπει να κοιτάω τη θέση στον βαθμολογικό πίνακα».

Για τον Ατρόμητο: «Γνωρίζουμε αρκετά τον Ατρόμητο, τον έχουμε αναλύσει, τον αντιμετωπίσαμε στον Α’ γύρο, είναι δύσκολη και συμπαγής ομάδα. Έχουν καλά στοιχεία και εμείς θα προσπαθήσουμε να αναπτύξουμε το παιχνίδι μας σκεπτόμενοι και το παιχνίδι του αντιπάλου».

Για το αν σκέφτεται το ότι οι άλλοι διεκδικητές του τίτλου άφησαν βαθμούς στο Περιστέρι: «Εμείς αυτό που κάνουμε είναι να σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους. Η σκέψη μας είναι πάντα ίδια και δεν θέλουμε να βάλουμε σε σύγκριση την ομάδα μας με άλλες ομάδες. Η κάθε ομάδα παίζει το δικό της παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς