19.2 C
Athens

Καραπαπάς: Τραγικές μέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Μπένετ φέρνει διαιτητή που αναδείχθηκε από άνθρωπο που δούλευε στον ΠΑΟΚ

Για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και για τον ορισμό του διαιτητή Κρούσλιακ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ προκαλώντας οργή, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Κώστας Καραπαπάς.

Ο Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός τόνισε πως είναι τραγικές οι μέρες για το ελληνικό ποδόσφαιρο και εξαπέλυσε πυρά κατά του επικεφαλής της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ.

 

Αποσπάσματα από όσα είπε:

«Οι μέρες που ζούμε είναι τραγικές για το ελληνικό ποδόσφαιρο και νομίζω ότι πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να αλλάξει όλο αυτό, γιατί ούτε εμείς έχουμε ώρα να ταλαιπωρούμαστε εδώ πέρα, να ερχόμαστε σε ανούσιες Γ.Σ. και οι οποίες δεν προσφέρουν και τίποτα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Την Κυριακή υπάρχει ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι, του οποίου όμως η τάξη έχει ήδη διασαλευτεί εξαιτίας της επιλογής του διαιτητή η οποία είναι λάθος. Είχαμε ζητήσει έναν διαιτητή από τα προηγμένα πρωταθλήματα. Ο κύριος Μπένετ είτε δεν μπορεί, είτε δεν θέλει να βρει τέτοιον διαιτητή.

Όπως και να έχει όμως ζητήσαμε έναν διαιτητή από τα μεγάλα πρωταθλήματα και πάλι ήρθε ένας διαιτητής από την Σλοβακία, έρχονται από την Λιθουανία, από την Λετονία, την Εσθονία, τα περισσεύματα της Ευρώπης δηλαδή.

Εμείς πιστεύουμε πως στο τέλος θα πάρουμε το πρωτάθλημα, όσους βαθμούς κι αν είμαστε πίσω. Άλλοι είναι μπροστά και τρέμουν τα πόδια τους».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς