12.5 C
Athens

Ολυμπιακός: Κανός και Μπουτούτσι είναι έτοιμοι για δράση, τι ισχύει ενόψει Τούμπας

Νέα αύρα προσθέτει στα εξτρέμ του ο Ολυμπιακός, με τον Μίτσελ να υπολογίζει τους έτοιμους Κανός και Μπουτούτσι ακόμα και για το ντέρμπι της Κυριακής (5/2) στην Τούμπα - Ποια τα δεδομένα για την αποστολή των Ερυθρολεύκων στη Θεσσαλονίκη

Ο Ολυμπιακός φορτσάρει ενόψει του κρίσιμου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (5/2, 20:30) στην Τούμπα, με τον Μίτσελ να ενσωματώνει άμεσα τους «νέους» Κανός και Μπουτούτσι με την υπόλοιπη ομάδα και να τους υπολογίζει ακόμα και για το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, τόσο ο Ισπανός εξτρέμ όσο και ο Κοσοβάρος έρχονται με παιχνίδια στα πόδια τους και είναι έτοιμοι για δράση, με τον Μίτσελ να τους «κλείνει το μάτι» για την παρθενική παρουσία σε αποστολή και μάλιστα σε ένα σπουδαίο ματς, όπως αυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι δυο τους έχουν μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων από την Τετάρτη, δείχνουν εξαιρετικά στοιχεία με το «καλησπέρα» και όπως φαίνεται, ειδικά ο Μπουτούτσι, «χτυπούν» μέχρι και την πόρτα της ενδεκάδας, αν και ο Μίτσελ κρατά κλειστά τα χαρτιά και δοκιμάζει κυρίως τους Μασούρα – Μπιέλ για τα άκρα της επίθεσης στην Τούμπα.

Πάντως, Κανός και Μπουτούτσι δείχνουν και έχουν στοιχεία που έλειπαν από το παιχνίδι των Ερυθρολεύκων προσφέροντας ταχύτητα, περισσότερη ποιότητα κι έκρηξη στα εξτρέμ, έχοντας την ικανότητα να πάνε στο «ένας με έναν» και να κινούνται με την ίδια άνεση στο αριστερό και στο δεξί άκρο.

Με λίγα λόγια, πολυεργαλεία στα χέρια του Μίτσελ, που έπαιξε καθοριστικό ρόλο – παράγοντα στην απόκτησή τους όντας διαβασμένος.

Ο Ολυμπιακός θα ολοκληρώσει το Σάββατο (4/2) την προετοιμασία του για το ματς με τον ΠΑΟΚ, όταν θα ανακοινωθεί και η αποστολή που θα ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη. Εξαιρετικά αμφίβολος παραμένει ο Παπέ Σισέ, που δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς