21.4 C
Athens

Γιουβέντους – Λάτσιο 1-0: Πειστική εμφάνιση και πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου όπου περιμένει η Ίντερ (vid)

Η Γιουβέντους χαμογέλασε για πρώτη φορά μετά το σοκ της τιμωρίας και έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει έναν τίτλο σε μια εφιαλτική σεζόν. Η Μεγάλη Κυρία εξασφάλισε το τέταρτο και τελευταίο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας όπου θα αντιμετωπίσει την Ίντερ σε διπλά πλέον παιχνίδια.

Η ομάδα του Αλέγκρι επιβλήθηκε με 1-0 της Λάτσιο που φάνταζε το… φαβορί και λόγω της ψυχολογικής κατάστασης της Γιουβέντους η οποία έχει υποστεί διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα στη Serie A (πέρα από την αφαίρεση των 15 βαθμών).

Αντίθετα παρουσιάστηκε συμπαγής και δεν άφησε τους Λατσιάλι να γίνουν επικίνδυνοι ενώ βρήκε ένα γκολ που διαχειρίστηκε εξαιρετικά. Ο Κόστιτς σέντραρε από τα δεξιά στο 44′ και ο Μπρέμερ έκανε την κεφαλιά βγαίνοντας στην πλάτη της άμυνας για να γράψει το 1-0 με το παρθενικό του γκολ με τη Γιουβέντους.

Η Γιουβέντους έψαξε το γκολ σε αντεπιθέσεις στο δεύτερο μέρος ενώ η Λάτσιο σταμάτησε να κυκλοφορεί καλά την μπάλα και προχώρησε σε πολλές σέντρες που ήταν βούτυρο στο ψωμί του Περίν.

COPPA ITALIA: ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΣΤΟΥΣ «4»

Ίντερ – Γιουβέντους

Φιορεντίνα – Κρεμονέζε

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ

Τρίτη 31/1

Ίντερ – Αταλάντα 1-0 (57′ Νταρμιάν)

Τετάρτη 1/2

Φιορεντίνα – Τορίνο 2-1 (64′ Γιόβιτς, 89′ Ικονέ / 90+2′ Καραμό)

Ρόμα – Κρεμονέζε 1-2 (90+4′ Μπελότι / 28′ πεν. Ντέσερς, 49′ αυτ. Τσελίκ)

Πέμπτη 2/2

Γιουβέντους – Λάτσιο 1-0 (44′ Μπρέμερ)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς