21.2 C
Athens

Ο Ράσφορντ συνεχίζει να σπάει όλα τα κοντέρ και βρίσκεται πίσω μόνο από τον Χάαλαντ

Ο Μάρκους Ράσφορντ πραγματοποιεί την καλύτερη του χρονιά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ειδικότερα μετά τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ένας άλλος ποδοσφαιριστής στα χέρια του Έρικ τεν Χάανγκ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε για δεύτερη φορά της Νότιγχαμ Φόρεστ και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Carabao Cup.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νότιγχαμ Φόρεστ 2-0: Τσέκαρε το εισιτήριο για τον τελικό του Λιγκ Καπ (hls)

Τι κι αν αγωνίστηκε μόνο για 28 λεπτά, ο Μάρκους Ράσφορντ κατάφερε να κλέψει και πάλι την παράσταση και να ανοίξει τον δρόμο για τη δεύτερη νίκη της ομάδας του στην ημιτελική φάση. Η πρόκριση μπορεί ήδη να είχε κριθεί, αλλά αν μη τι άλλο μιλάμε για μία ακόμη παράσταση του Άγγλου επιθετικού, που σε λιγότερο από μισή ώρα κατάφερε να φτιάξει 2 γκολ για τους συμπαίκτες του.

Το ακόμη πιο εντυπωσιακό, είναι οι εύστοχες μεταβιβάσεις του που έφτασαν σε ποσοστό 83%. Εξαιτίας και του χρόνου που αγωνίστηκε δεν ήταν πολλές, αλλά το 10/12 στις πετυχημένες μεταβιβάσεις σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό.

Με τις δύο χθεσινές ασίστ, ο Ράσφορντ έχει συμμετοχή πλέον σε 25 τέρματα της ομάδας του τη φετινή σεζόν. Συγκεκριμένα, έφτασε τις 7 ασίστ και μαζί με τα 18 τέρματα που έχει πετύχει έγινε ο δεύτερος ποδοσφαιριστής ομάδας της Premier League με τη μεγαλύτερη συμμετοχή σε γκολ του συλλόγου που αγωνίζεται. Ένα απίστευτο στατιστικό, ειδικά αν φανταστεί κανείς πως το μεγάλο φορμάρισμα του ποδοσφαιριστή έχει γίνει τον τελευταίο 1,5 μήνα.

Ο Ράσφορντ πλέον βρίσκεται πίσω μόνο από τον… εξωγήινο Χάαλαντ, που δύσκολα κάποιος θα φτάσει τις τρομακτικές επιδόσεις του. Για την ιστορία, ο Νορβηγός επιθετικός έχει 31 τέρματα και 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς