20.5 C
Athens

Λάρκιν: Διαφορετική ομάδα από αυτή του α’ γύρου ο Ολυμπιακός, μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι

«Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα. Πρέπει να παλέψουμε σκληρά και να κάνουμε το πρώτο χτύπημα», είπε ο Αμερικανός ενόψει της αυριανής δοκιμασίας της Εφές στο κατάμεστο ΣΕΦ

Με θετική ψυχολογία, μετά τη νίκη επί της Ζαλγκίρις, ταξιδεύει στην Αθήνα η Αναντολού Εφές, για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον πρωτοπόρο της Euroleague Ολυμπιακό.

Μέσω του Σέιν Λάρκιν, οι Τούρκοι αναγνωρίζουν τη δυσκολία της αναμέτρησης στο ΣΕΦ, το οποίο για ένα ακόμα παιχνίδι θα είναι κατάμεστο. Ο Αμερικανός χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό σπουδαίο αντίπαλο, τονίζοντας ότι τους περιμένει διαφορετική ομάδα σε σχέση με αυτή που κέρδισαν στο ματς του Δεκεμβρίου στην Κωνσταντινούπολη.

«Ο Ολυμπιακός είναι πολύ διαφορετικός από την ομάδα που αντιμετωπίσαμε στον α’ γύρο. Είναι σπουδαία ομάδα. Έρχεται από μια μεγάλη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε και μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας. Πρέπει να παλέψουμε σκληρά, να είμαστε επιθετικοί και να κάνουμε το πρώτο χτύπημα. Δεν πρέπει να χάσουμε τη συγκέντρωσή μας ούτε στο τελευταίο λεπτό, αλλά να μείνουμε ενωμένοι ως ομάδα και να συνεχίσουμε να παλεύουμε σκληρά».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς